walk on wings, tread in air: Ignorant <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Ignorant
2009-10-25



Aku rasa aku kena tukar attitude aku yang ignorant kepada sedikit alert.

Dua tiga hari lepas aku ngan En Wan sibuk call bank, Maxis, bla bla bla nak tukar billing address. Asal orang tu tanya aku soalan untuk verification, aku cuma leh jawab no. i/c ngan no henfon je. Lebih dari tu fail!! Credit limit pun aku tak tau. Last payment made lagi la haram aku nak ambik tau, orang tu tanya ada supplement card pun aku blur. Siap aku bleh tanya balik supplement card tu nak buat apa?

Aku rasa En Wan terlalu menspoilkan aku. Bila aku suruh dia ajar aku sikit pasal cara nak bayar kad kredit, nak bayar bil Maxis, ASB, bla bla bla dia kata takyah. Dia memang taknak aku tau semua benda tu. Alasan, sebab aku dah semakin berdikari sejak ada bisnes. Ke sana sini aku gerak sorang, jumpa orang everyday, so kalau aku tau semua benda tak mustahil one day aku mungkin tak perlukan dia and angkat kaki.

Aku nak angkat kaki tu nak pergi mana? Konfiden je aku nak angkat kaki. Padahal kau yang kena angkat kaki sebab aku nak duduk jugak lam rumah ni.

Like semalam masa nak tukar billing address, Maxis tanya berapa call limit you?

Aku jawab 'Takde limit sebab saya pakai line tak pakai prepaid'.

Sumpah bangang.







posted by Diana Ishak @ 12:06 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER