walk on wings, tread in air: Tengok PS I LOVE YOU malam ni ok? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Tengok PS I LOVE YOU malam ni ok?
2009-07-12


Barang siapa rasa komen dia untuk previous entry takde walaupun dah berhari-hari, mintak mahap la, aku ter-delete 12 komen terakhir baru sat sat ni tadi.

Baru bangun tido punya pasal.
PUBLISH ngan REJECT pun takleh beza.
Sory la.

Jap tadi aku mimpi Michael Jackson woooooo.
Tido petang punya pasal.
Tido sambil peluk PASSION 2 - A Tribute to Michael Jackson 2nd Edition.

Ntah bila masa tetiba ada 2nd edition, tak tau menahu pun ada 1st edition.
Tak kisah la, janji aku ada something untuk disimpan.
Baca mags ni pun buat aku meleleh airmata.
Ni cara-cara tak fanatik cam Leslie.
So boleh bayangkan la camne huru-haranya aku masa Leslie mati.

Macam-macam cerita aku baca pasal MJ ni. Yang nak mengutuk tu pun tak agak-agak. Michael ni tak memperjuangkan Islam la, apa la.
Yang kau kisahkan MJ tak juangkan Islam apesal.
Apa ko tak tanya je Shahrukh Khan tu perjuangkan Islam ke tak?

Bagi pendapat pun bias.

Aku pun bukannya peminat MJ pun, tapi nak bercakap tu ikut la lojik akal sket.
Suara MJ tu tak seberapa la, banyak menjerit la.
Kalau MJ tu semuanya kau tak berkenan, tapi kalau kau menyokong gila babi kat budak-budak AF yang harap muka je ok, suara cam langsuir sembelit takpe pulakkkkkk.

Tapi bak kata kau "Saya cuma bagi pendapat aje"
Ye, aku pun bagi pendapat aje.




Macam biasa weekend haruslah jangan dok rumah, sengkak peparu aku dok rumah cuti-cuti ni. Sooooooo, pagi-pagi lagi agenda adelah pegi KL teman En Wan ada appointment. Pastu balik tapi singgah kedai jual-jual sink, paip ni semua, memula nak "tengok ajeeee", pastu sat lagi aku tengok dia usung keluar sink sambil senyum angkat-angkat kening ngan aku.

Aku dah agak.
Dia ni mana ada istilah window shopping.

Petang, gi Sungai Buloh check kot-kot ada pokok tambahan.
Aku dah pesan dari sebelum kuar rumah lagi, hari tu dah order 9 pokok, tolonggggggggggggggg jangan tambah lagi.
Elok je sampai nursery, jin aprit dia dah masuk badan.
Aku memang tak keluar dari kereta kalau nama gi nursery pukul 3 petang ni, gagal misi aku nak putihkan kulit kang.

After sejam, dia ketuk cermin keta.

"Abang beli lagi 3 pokok. Ok tak?".
Sambil pegang-pegang lengan aku.
Apa nak bagi aku stim panas-panas buta ni pegang-pegang????
Gagal!

Sukati la banggggggggggggggg.
Kalau esok ko tak reti nak sapu ni daun-daun kering semua, aku goreng semua ikan koi kau.

Lepas tu singgah tempat kolam ikan pulak.
Saje nak usha-usha.

Amoi ni kerek gila babi.
En Wan tanya "Berapa you charge kalau kolam 9 x 7 kaki, with water curtain, water sprout bla bla bla bla"

Dia jawab "Kalau you takde standby 40K, tak payah buat la"

Aku pandang je muka nyonya ni.
Kesian siallll.
Apa ko ingat 40K tu mahal sangat keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????















Memang mahal pun.

Tapi apa motif kau cakap macam tu?

Adekah sebab muka aku tak macam muka orang yang takde sen?
Adekah sebab aku pakai baju Sipadan Island yang dah berkepam?
Adekah sebab anak aku pakai baju singlet Tom N Jerry kaler biru yang dibeli kat TESCO, dengan seluar lusuh kaler oren? (sumpah macam anak mama kotai baju biru suar oren)
Adekah sebab laki aku pakai selipar Bata?

Kesian dowhhhh.
Kesian!!!

Baru ada kedai sebijik berlagak cam ada megamall.
Dah la tergaru-garu lengan.
Lengan tah ada telur kutu apa.

Ko belum tau kehebatan aku kat mana.
Aku takyah bukak-bukak kedai okkk.
Aku lambakkan bulu aku je berderetttttttttt orang datang beli.
Tapi not now la.
Tunggu bulan depan, baru mahal sket.

Malam ni StarWorld, 10pm ada P.S I Love You.

Mari merahkan mata.

posted by aveo757 @ 4:07 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER