walk on wings, tread in air: Soklan subjektif <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Soklan subjektif
2009-07-13




The Adorable Blog Award

Thanks to diyanashukor for the award.
Terima kasih juga diucapkan kepada suami tersayang yang sentiasa memberi kata-kata yang menusuk terus ke hempedu 'Tak blogging ke hari ni? Abang tak kisah makan maggi'.

Juga terima kasih kepada readers yang tak jemu-jemu masuk blog ni walaupun saya tak update seminggu, apa benda yang korang carik pun aku tak tau la.

Tidak lupa, terima kasih yang tak terhingga kepada adik lelaki tersayang Ibal, yang sentiasa memberikan kata-kata konfiden 'Okehhh, nanti aku oter layout blog kau' sejak dua tahun lepas.



Ni aku nak bagi soklan subjektif ni, tapi sukati nak pilih soklan mana, yang penting sila jawab :


Soklan 1

Exgf : Kita takde jodoh, kita jadik kawan je ok?
Exbf : Ok.

After a week....

Exgf : Eh, apesal you tak contact i dah?



Soklan 2

Exgf : Dulu tu, u betul-betul sayang i ke, u nak body i je?
Exbf : Hmm...why?
Exgf : Eh, I tanya, jawab la.
Exbf : I guess i sayang you.
Exgf : You guess????????????
Exbf : Yes, I sayang you.
Exgf : Tipu!
Exbf : What do you want me to say then??


Soklan 3

Man : Eh, kau ni perasan nak mampus la.
Lady : Apehal lak ni?
Man : Ko ingat ko posing-posing maut kat blog tu seksi ke?
Lady : Ada aku cakap aku tengah pose seksi? Kau je yang perasan aku tengah pose seksi. Aku memang dah seksi la bangkaiiii.


Soklan 4

She : Eh, berapa harga rumah kau?
Her : 900K
She : Oooo....aku pun nak beli ni, around 970K.

She : Kat mana kau buat curtain?
Her : Beverly
She : Ooo....aku pun memang dah plan nak buat kat sana.

She : Ko pakai cleanser apa eh?
Her : Clinique
She : Oooo...ye la, aku nampak Clinique buat sale gila-gila hari tu. Murah gila cleanser dia.


Soklan 5

She : Where have you been?
He : I am so busy lately.
She : You tak reply my sms pun.
He : I takde credit.
She : You didnt reply my email.
He : I busy, takde masa.
She : You didnt pick up my call.
He : I memang tengah busy.
She : Hmm..kita lunch sama?
He : Ok, u belanja.

WTF.


Memang takde soklan.
Tapi sila la bagi pendapat sebab aku macam dah numb takleh pikir apa.
Today puasa.
Otak adelah lembab.



p/s : apesal tulisan aku jadik besar dan font jugak sudah lain???


posted by aveo757 @ 9:06 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER