walk on wings, tread in air: Pagi yang macam kepunden!! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Pagi yang macam kepunden!!
2009-07-06



Ye, memang aku dilanda penyakit kemalasan nak update blog juga FB.
Series malas nak mati.
Mungkin hati masih dalam mood berkabung untuk Michael Jackson.
Sebab aku dah addicted dengan channel E!, MTV ngan V.
Tak penah-penah aku melayan channel ni sejak-menjak Michael dah takde ni, sampai tertido depan tv dok menunggu E!News.

Weekend berlalu dengan suasana yang amat best jugak sebab aku balik Bangi.
So terhindar dari perasaan bosan dok rumah.
Dan juga nak mengelakkan diri dari bershopping lagi.
Aku ngan En Wan pantang weekend tersadai kat rumah, mula la nak merayap masuk mall.
Memang sengaja this week aku taknak pegang laptop.
Rasa semak dan sesak mata aku balik-balik buat keje siang malam.
Stress sepanjang masa.
Kang ada aku hempas laptop ni tak pasal-pasal.

Sabtu lepas, aku sudah jual meja makan yang aku advertised a few weeks lepas.
Thanks to F**.
Sebenarnya aku sangat la segan sebab benda bukan benda baru trapi disebabkan aku malas nak mengangkut meja, jadi silakan lah membeli.

Today.
Pagi-pagi lagi aku dah berasap.
Aku ni kuar pagi-pagi nak pegi keje.
Ada malaun mana ntah bawak keta puna la slow.
Nak kata keta baru, plat no lama.
Mungkin kaki dia cecah tak cecah je pedal tu yang lemb semacam je bawak.
Nak slow pun lantak la tapi boleh tak ko ke tepi sket.
Bawak taknak kalah, dok kat fast lane tapi speed 70.
Apa kau ingat aku nak makan angin pagi-pagi buta ni??
Kang aku sodok bontot keta kau kang aku jugak yang kena bayar.
Tapi tu la dia, orang macam ni yang sepatutnya kena saman.
Si polis-polis ni sibukla nak menyaman yang bawak laju, yang bawak slow ni elok ko saman je sekali. Buat jalan jam je.
Seb baik aku tak layak jadi polis trafik.
Kalau tak, aku tahan kau, kuarkan pistol, tembak.
Senang.

Petang, melepak ngan ****.
I likeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! Hahahaha.

Ok.
Takleh cerita banyak-banyak.
Boleh mengundang spekulasi dan kontroversi.

Eh, esok Maikel Jeksen ni kebumi ada siaran lansung ke tak???
Kalau ada, aku taknak masuk opisssssssssssssss.






p/s : kan aku dah cakap, kalau aku takde mood tu jangan la mintak2 update, memang macam anjing la entry jawabnya.

posted by aveo757 @ 11:46 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER