walk on wings, tread in air: Ada sesaper simpan nombor henfon sendiri dalam henfon sendiri??? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>








CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

MY YOUTUBE
TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Ada sesaper simpan nombor henfon sendiri dalam henfon sendiri???
2009-07-03
Seorang suami tertinggal henfon kat restoran.
On the way back kat opis, dia baru sedar henfon dia takde.
So dia patah balik.
Patah balik dalam masa tak sampai 3 minit.

Sampai kat restoran, suami ini ternampak the waiter lelaki tengah cantekkk menggode-gode henfon dia. Lama dia peratikan mamat ni.

So dia pun tegur dengan lembuttt dari belakang 'Awak nak buat apa ngan henfon saya ni agak-agak?'

'Takde bang, saya tengah carik nombor abang ni, nak call abang balik'.


Agak-agak camne dia nak carik nombor tu???

Aku sangat muskil.

Ada sesape leh bagitau aku yang bengap ni?????




Bukan ke senang ko telefon je henfon ko guna henfon suami ni untuk dapatkan nombor??
Yang ko nak gode-gode tu naper la?
posted by Diana Ishak @ 7:06 PM  
Newer›  ‹Older

SEARCH

MY FB & IG




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER