walk on wings, tread in air: Pandaiiiiii pun. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Pandaiiiiii pun.
2009-06-05
One
lynn has left a new comment on your post "Smitten.....pada kereta itu":

kak apple! tekan gear dgn kaki beralas tu apekah maksudnyer? adakah gear di kaki? huhu.. klu camtu..tekan break n minyak ngan tangan? amat aneh. tp tahniah kos dh semakin menyelim(men-slim).


Two
Anonymous has left a new comment on your post "Smitten.....pada kereta itu":

Diana...bukan tekan gear la...tekan minyak or brake or clatch...heheheh


Iyeeeeeee.
Saya tauuuuuuu.
Tapi apesal dua orang ni yang noticed kesalahan tu ek?

Actually aku letak tu sebab nak mengingati memori lama.
Dulu aku selalu cakap tekan 'gear'. Memang sampai tertunduk-tunduk orang gelakkan aku.

Barua okkk.

Anyways, korang yang tak notice tu pun cakap 'tekan gear' ek?
Hehehehe.

Give me five la!!!

Ramai jugak yang bangang cam aku.

Muahahha.



Series sialll, aku mengantuk ni. Every nite stay up buat keje. Sejak aku jadik kuli batak ni, semua benda aku kena make sure betul. Sometimes, satu keje tu aku check 3-4 kali. Gila ahh, time peksa dulu aku nak semak balik kertas jawapan pun malas. Tapi now kena buat gak, no choice. Sampai kepala aku dah kebas balik-balik ngadap benda yang sama, angka je lain. Kengkadang dah sebu sangat kepala otak, aku pandangggg je dokumen tu sampai 5 minit tapi tak tau apa benda aku nak buat. Cam lost.

I need a good sleep.

Tapi macam tak boleh ahh.
Bila tido aku terbayang keje.
Bila buat keje aku stress.
Bila dah stress tu mula la aku benti jap layan FB, berblogging, berYM sampai ke pagi.


Dah dah..aku nak buat keje.

p/s : Tapi nak YM tu aku boleh je layan, don't worry...:)






posted by aveo757 @ 3:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER