walk on wings, tread in air: Y.E.S.2019 : Blog Diana <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




CONTACT ME

aveo757@yahoo.com

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


TESTIMONI GREENAARD


Y.E.S.2019 : Blog Diana
2008-12-18




Y.E.S GreenAard mula 20 Dec hingga 10 Jan 2019.

Aku offer 3 pakej istimewa kali ni.

1. Pakej Gloei
2. Pakej Basic Value Pack (ada GC and Nutrijuice)
3. Pakej Cleansing Gel and Nutrijuice

Harga pakej ni sama macam harga Y.E.S yang lain.
Cuma specialnya, sesiapa yang beli pakej deal, akan dapat kod diskaun yang bernilai RM9, RM15 dan RM20.

Kod ni korang boleh guna sehingga 7 Feb 2019.
Y.E.S tamat 10 Jan 2019 tau.
So bulan Feb nanti korang boleh beli the same produk dengan harga diskaun bila guna kod diskaun tu.
Maknanya bulan depan korang jimat lagi duit.
Orang lain beli dengan harga normal, korang boleh beli dengan kod diskaun.
Itulah kelebihannya beli pakej deal.

On top of that, dapat Planner 2019.
Nak tengok cun ke tak Planner 2019, KLIK SINI.

Kaatakanlah korang nak beli pakej ni and nak tambah produk lain yang tak ada dalam pakej ni, sila nyatakan produk yang nak ditambah tu dalam ruangan "maklumat tambahan" di form bawah.

Dah ready?

Ok isi form di bawah :


1. Nama
2. Email
3. Pakej Option 1 : 2 x Gloei, RM246 with discount code RM15 and free planner.
Option 2 : 2 x Basic Value Pack, RM258 with discount code RM20 and free planner.
Option 3 : 2 Cleansing Gel + 2 Nutrijuice, RM200 with discount code RM9 each for Cleansing Gel and Nutrijuice and free planner
4. Kuantiti
4. Alamat penuh beserta poskod
5. No Tel
6. Maklumat tambahan atau soalan (jika ada)

.
posted by aveo757 @ 10:51 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER