walk on wings, tread in air: DONE <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


DONE
2008-12-18
Tuan tuan dan puan puan,

Sila baca previous entry saya betul-betul ye.

Saya mahu berehat dari memblogging di sini.
(aku tak kata pun nak STOP. Mungkin aku akan blogging kat tempat lain kan? mungkin..)

Tak pasti samada akan memblogging lagi atau tidak.
(read the word TAK PASTI....)

Atau saya hanya akan mengecoh di chatbox korang semua.
(ATAU...)

Atau saya akan memblogging di tempat lain.
(ATAU...)

Atau saya akan buat entry sendiri kat komen box korang.
(ATAU lagi....mangsa pertama adelah Chics setakat ni)

Atau saya dah malasssssss. Sebab saya dah tua.
(MALAS tu memang ada sikit. TUA memang dah pasti. Tapi sebenarnya lebih kepada MALAS **taknak ngaku tua lagi tu** PANGGG sekali)

Terima kasih kerana sudi membaca, memberi komen dan bergelak, bersedih dengan saya.

I laf you all!!



Aku ada benda nak kelebet jap kat blog aku ni, lepas ni aku unhide archives aku sikit-sikit.
For the time being, aku letak notes je kot kat Facebook.
Jangan la speku banyak-banyak, kalau nak tau apa-apa len kali YM aku terus okeh?

***************************************************************

Ok, semua archive dah unhide.
Hajat di hati tu nak tukar ke wordpress and nak oter-oter layout tu yg stop blogging jap tapi aku sememangnya bangang IT so rasanya aku kena tunggu orang tolong buatkan kot.

Today takde update...seb ab akak demam.
Facebooking boleh...hehe.
posted by aveo757 @ 4:21 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER