walk on wings, tread in air: Backache <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>








CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

MY YOUTUBE
TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Backache
2008-12-23
Sepatutnya pagi ni aku full the whole day and maybe nite...ehek ehek ehek.

Tapi pagi-pagi lagi aku dah baikkkk punya jatuh terlentang lalu terkangkang kat depan jamban. Memang betul-betul aku mengangkang depan jamban di mana lokasi kaki jamban itu adelah di antara dua belah kaki aku.

Buruk okkk dugong jatuh terlentang.

And sekarang kepala aku tak boleh toleh belah kiri, kanan ok. Depan ok.

So macamana nak solat kalau tak leh toleh kiri??
Hehe...(Alasan kalau dah memang setan).
Padahal takde kaitan pun.

Sms En Wan jap tadi bagitau aku sakit belakang. Kepala tak boleh pusing, tak boleh tunduk, jalan tegakkkk je.
Biasa la, kena la exxagerate sket.

Sangat ringkas dia membalas 'Takpe, malam kang kita doggie'.

Ape kena ngan dia ni ha??
posted by Diana Ishak @ 10:26 AM  
Newer›  ‹Older

SEARCH

MY FB & IG




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER