walk on wings, tread in air: Backache <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Backache
2008-12-23
Sepatutnya pagi ni aku full the whole day and maybe nite...ehek ehek ehek.

Tapi pagi-pagi lagi aku dah baikkkk punya jatuh terlentang lalu terkangkang kat depan jamban. Memang betul-betul aku mengangkang depan jamban di mana lokasi kaki jamban itu adelah di antara dua belah kaki aku.

Buruk okkk dugong jatuh terlentang.

And sekarang kepala aku tak boleh toleh belah kiri, kanan ok. Depan ok.

So macamana nak solat kalau tak leh toleh kiri??
Hehe...(Alasan kalau dah memang setan).
Padahal takde kaitan pun.

Sms En Wan jap tadi bagitau aku sakit belakang. Kepala tak boleh pusing, tak boleh tunduk, jalan tegakkkk je.
Biasa la, kena la exxagerate sket.

Sangat ringkas dia membalas 'Takpe, malam kang kita doggie'.

Ape kena ngan dia ni ha??
posted by aveo757 @ 10:26 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER