walk on wings, tread in air: BARUA PENJUAL KOTE <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


BARUA PENJUAL KOTE
2008-11-06
samsul amir (sam) (11/6/2008 10:41:00 PM): hye dear..h r u

samsul amir (sam) (11/6/2008 11:09:48 PM): diana..u ni pemilih jgk ek..taste pon tinggi...maklomla u pikir diri u tu lawa kan..huhu (sebab awek ko semua buruk sebab tu muka macam aku pun ko kata lawa)

green apple (11/6/2008 11:10:08 PM): pehal lak ni?

samsul amir (sam) (11/6/2008 11:11:13 PM): haaaaaaaa..ingatkan i adressed kat org mati td..rupa2nye idop lg...keh3

green apple (11/6/2008 11:11:25 PM): i am busy

samsul amir (sam) (11/6/2008 11:11:59 PM): me too i am busy to an irrogant gurl but available to nice gal

green apple (11/6/2008 11:13:27 PM): yes please....


Malas la aku nak layan mamat desperate macam ni.
Laki kalau kote tak laku macam ni la jadiknya.

Pekena ntah mamat ni, bengkek pulak aku tak layan dia.
Apa kau ingat semua orang wajib reply mesej ko?
Kem salammmmmm.

Aku ni sedang berbusy buat keje.
Kalau aku online tu tak bermakna aku takde keje.

"am busy to an arrogant gurl but available to nice gal"
Aku ni considered nice la kan sebab tu ko mesej aku.
Bila aku tak reply, serta-merta aku jadi arrogant.

Tak ke barua tu?

Aku dah naik meluat ngan spesies laki macam ni yang PLASTIK.
Kalau mengayat tak nak kalah.
Kejap-kejap sayang, sat lagi kang dear pulak, pastu baby. Nama pompuan tu sedap-sedap taknak pulak ko sebut. Takut terkantoi sebut nama pompuan lain kan, banyak sangat spare. So to be on the safe side panggil je la Baby.

By the way, aku ni kategori NICE GAL okkk, sebab tu aku tak layan ko sebab aku NICE GAL.
NICE GAL
pun tau nak pilih NICE GUY jugak brader.





p/s : Odah, kad kawen hang dah sampai. Tima kasih la ye. Insyallah sampai la aku ke Ipoh tu. And to Fieza, bukan taknak carik hang kat Ipoh, nombor tepon pun takde camno????

Tetiba pulak banyak kawan kat Ipoh.

p/s : And aku sangat kagum dengan KFC TESCO korang yang ada wifi. KFC ada wifi tuuuu.

posted by aveo757 @ 11:35 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER