walk on wings, tread in air: Thank you to those yang bagi kad raya and lagu rock kapak aku <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Thank you to those yang bagi kad raya and lagu rock kapak aku
2008-09-18

Ni sape pulak kata aku makan kacip fatimah sebab nak kurus?
Ada aku kata???

Aku makan sebab pek aku gatal-gatal ok.

Dah, aku takde masa nak berblogging hari ni.
Duniawi semata-mata.

Aku nak menuju jalan yang lurus ke dapur nak buat makaroni bakar.
Walaupun aku tak puasa, tapi aku masih me-muasakan diri.

En Wan sound malam tadi.
'Toksah kurus-kurus sangat la Di. Tetek jadik kecik. Abang tak suka'.

Tak suka sudahhhhh.
Gi ramas tetek sendiri.

posted by aveo757 @ 3:24 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER