walk on wings, tread in air: Flashback lagi la <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Flashback lagi la
2008-09-19

Sessi flashback kembali lagi.
Jangan risau, tiada siapa yang akan dikondem melainkan diri sendiri.

Sebenarnya lepas berbuka tadi terus datang semangat nak re-arrange bilik, almaklumla tak puasa, maka tak payah la solat. Dah tak boleh solat ni maka banyak la benda yang aku nak kelebet dalam rumah.




Ni zaman matrik, 1st year.
Lokasi adelah dalam kelas komputer, tapi apesal aku ada dalam kelas Mazlan?
Bukan ke aku kat kelas lain?

Oh, lupa pulak boifren aku yang gila tu ada lam kelas Mazlan, maka sebagai pempuan yang tengah gatal bijik, haruslah berada di mana jua pakwenya berada.
Standard la kan, awek kalau tak cun tebiat dia mesti selalu je nak mengendeng ngan boifren, takut sangat boifren terlepas kat orang lain.
Kot boifren ko ada orang nak.

Time ni lelaki paling hensem lam matrik adelah Mazlan Ahmad Mahyudin (yang dok atas kerusi). Yang pegang bahu dia tu berharap je la dapat tempias dak Mazlan. Bak kata Mawi lam iklan, 'YOU HOPE. YOU HOPE!!!'.

Selain hensem dan kaya, dia juga adalah lelaki yang approachable (sambil wink to UmiMia *pinjam word ko ekkk*). Mana-mana pompuan yang ada sakit menggelenyar cam aku, kalau dapat bergamba ngan lelaki paling hot lam kolej rasa cam lengkap je agenda hidup lam dunia. Tapi aku takde la macam sesetengah birah yang work very hard untuk di-notice oleh lelaki-lelaki dalam kolej. Hakkptuihhhhhh!

Gua memang dah noticable okkk.
Muka cam wa, sekali melintas depan laki, lapan tahun dia ingat. Tak caya, cuba ko tenung gamba kat atas ni, takyah lelama, 10 saat je. Tengok ko sawan ke tak malam kang.

Tu pompuan kat blakang tu sikit punya menjeling tu apehal tu? Ko nak gak ke si Mazlan ni, Hele?



Ini namanya secret admirer gue, aku lupa nama dia apa, nama samaran Nico.
Apesal Nico, aku tak tau.
Maybe masa tu dia tengah gila ngan lagu MENGAMANG NGAMANG KONG MENGEMENG NGEMENG KONG MENGAMONG NGAMONG KONG MENGEPONG NGE PONGGONG.
Macam sial la lagu ni.

Zaman-zaman hip hop rap baju harus checkers.
Si Danny kat blakang tu pun sibuk nak pakai checkers.
Padahal hari-hari ko dengar lagu kumpulan Scoin.

Budak ni tekel aku dengan secara beraninya masa Apple Request Day.
Masa tu aku jadi AJK pembeli apple. Sebab tu nama aku green apple. Selain dari aku suka apple request day, kawan aku cakap tetek aku jenis tetek apple. So, aku la orang yang awal-awal dah tau saper bagi apple kat aku. Puas la aku carik saperla yang bernama NICO lam kolej ni.

Last-last dia yang kenalkan diri sendiri.
Tu la, nak secret sangat, apa ko ingat aku nak carik kau??
But too bad, masa ni aku dah dalam proses nak ber-couple ngan jantan keberet tu.
Babi la kan. Boleh tersangkut la ngan saiko tu. Kalau sangkut ngan Nico ni, at least 1st love aku tak le cibai sangat.

Masa ni lam bas trip to Kampung Budaya, Sarawak.
Time ni aku dah tau dia jiwa-jiwa ngan aku, so aku pun layan jap sembang atas bas.
Dengan coolnya dia bagitau dia suka kat aku.
Memang baik, soft spoken. Sopan je tingkah laku walaupun mengamangngamangkong.

posted by aveo757 @ 9:17 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER