walk on wings, tread in air: Takde mood nak tulis panjang-panjang <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Takde mood nak tulis panjang-panjang
2008-09-23

Hari sakit pinggang aku memang dah masuk levek tak boleh blah. Rasa nak menitik airmata tahan sakit. Ni semua akibat terlampau lama dok depan laptop sampai pinggang, vertebra serviks, vertebra toraks, vertebra lumbar, vertebra sakrum, apa lagi satu vertebra aku lupa lama dah tinggal buku, semua sakitttttttttt.

Sekarang aku tengah pakai koyok metyl salicylate kat pinggang.

Meeting terakhir aku selesaiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Esok adelah dinner farewell untuk aku.

Esok bos nak jumpa nak bagi kata-kata azimat dan wasiat.

Bini Rizman (budak tingkat 7) hari ni call aku kat opis. Sound jangan KACAU laki dia. Aku ke yang kacau??????
Bukan laki ko ke yang mengendeng kat aku siap meraba lagi dalam lift??

Tapi, aku tak bagitau.

The stupid part was aku yang say sorry kat dia.

Apesal eh? Bodoh gila.

Rasa malas nak argue, biar tutup buku terus.

On the way back tadi aku terfikir balik.
This is the second time aku bertindak bodoh tolong 'KAWAN' last-last aku jugak yang kena maki.

Letih.



posted by aveo757 @ 12:32 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER