walk on wings, tread in air: Rizman <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Rizman
2008-09-23


Semalam bini dia call aku kat ofis. Dia dapat nombor ofis aku dari florist tempat si Rizman selalu beli bunga. Dia jumpa credit card statement laki dia ada bill from florist mana ntah.
Dia call florist tu mintak details.
Seb baik florist tu tau nama pendek aku je, kalau dibaginya nama penuh, tak ke dia boleh dapat nombor keta aku, nombor rumah aku, nombor laki aku semua.

Jangannnnnnn.
Aku tak kacau jubor ko, ko jangannnnn kacau jubor aku.
Nak maki, sila maki aku je.
Kalau laki aku menangis sebab orang buat cerita songsang pasal aku, ko siap!!!!

Laki dia baikkkkkkkkkk.
Tak pernah pun laki dia sebut-sebut nama pompuan lain.
Aku yang jahat kacau laki orang.
Gituuuu.

Apa ke bahalul nya ko ni?

Tunjuk kat aku sket mana satu laki yang berani sebut nama pompuan lain depan bini?
Laki aku pun tak penah sebut.
Kalau ada pun, dia sebut 'Kak Ani operator tempat abang tu...bla bla bla', 'Ni mangga Kak Elly bagi', 'Kak Rozi yang call bagitau ada machine rosak'.
Manjang je pulak KAKAK. Ye ke? Eh.


Memandangkan dia kata laki dia tak pernah buat perangai.
So, aku la yang buat perangai ni ye??

Pundek.

Aku pun tak dengar sangat apa bijik butir dia membebel semalam sebab sambil maki aku sambil nangis, pebenda dowhhhhh??? Aku tak tau apa benda yang pompuan ni sedih sangat. Dah la tak bagi salam, tau-tau nak maki.

Ayat tak boleh blah : 'Kalau boleh saya nak sangatttttt tengok macamana rupanya muka jenis pompuan tak laku ni'
Eh, ape lak tak bolehhhh.
Bolehhhh.
Tapi statement tu kasik tukar eh.
Bukan tak laku, tapi takde laki yang mampu.

Sedap anak tekak ko panggil aku pompuan tak laku.

Pakkal aku takde mood, kalau roh Patih Gajah Mada masuk semalam, tau la nasib ko kena sembur ngan bahasa Sanskrit aku ni.

Dah maki-maki, pastu nangis.
Cakap dah ada 3 anak dah.
Dah bahagia.
Rizman tak penah buat perangai, jangan kacau family saya, anak-anak kecik lagi.

Vuto.

Kalau nak ikut baran aku memang aku inject dia ngan Camphor, biar kena sawan.
Mulut tak bertapis.
Aku pun celupar gak, tapi takde la takde adab macam ko.
Selamba maki orang tak tau hujung pangkal.
Patut la pun kalau laki ko carik lain.

Aku malas okkkk. MALAS! Malas nak bukak cerita sebenar.

Kepala aku semalam pikir raya dah nak dekat.
Kalau aku cerita hal sebenar, ada klorga yang porak-peranda malam raya kang.
Lagipun lepas aku sound Rizman dulu, dia dah jarang contact aku, kalau ada pun just tanya khabar.
And takde aku dapat apa-apa dari dia dah.
Maybe dia pun tak tektik dia tu tak jalan.

Dah takde issue.

Maybe masa dia gila-gila mengorat aku waktu tu dia pun tengah tak betul.
Maybe masa tu dia ada masalah, and cara nak hilangkan tension adelah memikat aku yang gorjes ni. Gojes gitu.

Aku call Rizman jap tadi.
Tanya khabar.

Sebenarnya nak test line.
Tapi dia macam takde apa-apa aje.
Borak cam biasa, siap bagitau Jumaat ni dia dah start cuti, raya balik kampung bini dia, bla bla bla.
Ok je, takde apa pun.

Aku rasa dia tak tau bini dia serang aku.
Elok la, aku pun malas nak bagitau.
Biar masing-masing tak tau.
And aku pun tak bagitau dia Khamis ni aku last kat sini.

Takde hal lah orang nak cakap apa pasal aku.
Aku ambik boifren orang ke.
Aku kacau laki orang ke.
Laki ko tu mantap sangat ke yang sampai ko rasa ada pompuan lain nak rampas?
Halo, boleh tak jangan perasan sangat.

posted by aveo757 @ 12:21 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER