walk on wings, tread in air: I'm Not Single, but boleh la kalau ko nak sangat... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


I'm Not Single, but boleh la kalau ko nak sangat...
2008-08-03

Buat pertama kalinya dalam sejarah aku keje ngan company ni, weekend aku sangat peaceful and serene tanpa sebarang tekanan perasaan nak siapkan keje.

Last week, the whole week, bos aku tak meroyan sangat, maybe sebab aku pun dah start buat muka takde perasaan everytime dia menurun. And semua keje yang dia suruh buat aku siapkan time tu jugak walaupun aku kena berjaga sampai 2-3pagi nak buat flyers yang bukan keje aku. Takpe, sok dah run company sendiri at least aku ada pengalaman buat semua ni.

Jumaat lepas sebelum kol 5pm, aku dah siapkan weekly report yang selalunya aku siapkan hari Ahad sambil nangis-nangis. Aku dah taknak jadik bangang habiskan weekend aku dengan buat keje dia. Malam tu aku stay up sampai kol 2pagi buat flyers, dengan ditemani oleh rakan se-YM Amzari. Thanks beb.

Semalam gi kawen enonz.
Seperti biasa, aku memang akan sesat walau sebesar mana sekalipun map ko bagi. Biasala, aku memang suka buang-buang petrol ni. Apa sangat la RM2.70 seliter.

Yo-yo-an je bawak camera, tapi satu gamba pun tak snap. Kamera aku tu lansung takde bateri rupanya. Hampeh, nipis bergaya je lebih. Nak pakai henfon aku yang mahal tu bateri pun takde, lupa nak charge. So, aku tunggu belas ehsan Cheq or Wanz update blog memasing, sila la letak gamba aku sekali.

Kali ni aku tak kuasa nak gosok-gosok baju bagai sebab dah konfem baju aku renyuk dalam kereta sebab meriba hero tamil aku tu. So, aku pakai baju kurung dari zaman matrik dengan harapan takde orang perasan.

Elok je aku sampai lam dewan, Apeng tegur 'Hoih, ko pakai baju zaman matrik?'

Kojaqqqqq.

Pastu memasing mula la 'Ha?? Ko boleh pakai baju zaman matrik?'

Boleh tanya soklan pelan-pelan tak?
Nampak nau aku takde baju baru.
Lagipun, tu baju kurung beb, harusla boleh pakai lagi. Bak sini suar jeans saiz 24 tu tengok boleh masuk lagi ke tak?????

Ingatkan nak gi shopping terus lepas wedding, aku dah siap bawak sandal nak ganti. Tapi En Wan punya selenga je penat balik keje, ok takpela, kita balik.
Tido berjemaah dulu sampai kol 7.30pm.

Tengah-tengah lepak tengok Happy Feet kat HBO tetiba je roommate aku 'Jom siap, tengok movie'

Huh??
Pehal ko?

Member nak tengok The Mummy.
Allah, aku memang lemah la tengok citer-citer tak lojik ni. Konfem aku tido lam tu.
Sampai kat SUMMIT, queue baik punya. By the time sampai kat kaunter, dah full house.

Pastu dia kata 'Takpela, kita tengok I'm Not Single. Di nak tengok citer ni kan?' '

Lagi sekali aku macam HUH???
Wan Mohd Ridzuan kah ini??
Wan Mohd Ridzuan kah yang bagi cadangan nak tengok citer melayu?

Ada la lam 15 orang je lam cinema tu.
Takde orang lagi aku suka.
Tapi the movie takde lah teruk sangat pun. Hero hensem, heroin gorjes.
Ok la tu.

Kalau orang muda yang mengarah cerita cinta memang best sket.
Kalau orang tua yang mengarah, jadikla cam Kuliah Cinta, Cinta Fotokopi, Sembilu 1, Sembilu 2, Sembilu 24...
Letih sialllllll.

Before tengok movie, kitorang singgah Giant dulu beli barang sket.
Aku beratur dulu kat kaunter, En Wan gi carik apa ntah.
Balakang aku ada mamat muka cam rempit.
Punya la rapat, kejap-kejap terasa kote dia cecah kat bontot aku.
Barua.

Pastu buat-buat nak capai barang, saje nak menggesel.
Babi la okk.
Kalau sekali takpe.

Memang la baju aku pakai semalam nampak cleavage gila-gila, tapi tolong la jangan buat perangai macam ko tak penah tengok cerita blue. Tu aku baru tunjuk cleavage, blom aku tarik keluar tetek aku. Kang ada yang melancap depan kaunter.

Ok la, kasik chance ko nak tengok buat modal malam kang.
Nama nak raba kem salam.
Hanya yang ada huruf W, M, R dan Z dalam nama dia je boleh pegang tetek aku.

Tu mula la AMZARI and **** check nama memasing...MUAHAHAHHAH.

Okla nak siap, shopping time!!


posted by aveo757 @ 11:37 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER