walk on wings, tread in air: Sama ke tak <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Sama ke tak
2008-07-15


En Wan zaman dolu-dolu...and Redza


Abang, ingat tak masa kita sesama merenyam dulu, Di ada bagitau abang kalau ada rezeki kita kawen sok, Di nak sangat anak laki kita muka sebijik cam abang. Sebab, kalau ditakdirkan abang takde dah, Di still boleh tengok muka abang sampai bila-bila. And kalau anak pompuan biar dia sebijik macam Di, hitam pun hitam lah janji muka sama.

Tapi, kalau Di yang takde dulu, abang nak tengok muka Di camne?
Kita still takde baby girl lagi.

Oh, no way!!!!
Aku takkan benarkan ko tengok muka pompuan lain, aku nak bagi ko sengsara takleh kawen ngan saper-saper dah sebab asik nampak 'muka' aku depan mata.
Cepat, tanggalkan sluar anda sekarang, kita teruskan perjuangan yang belum selesai!!!!!

p/s : muka Redza sama tak cam papa dia? Kalau tak sama cakap, aku akan panjangkan perjuangan aku nak bagi kluar yang sebijik sama.

posted by Diana Ishak @ 6:58 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER