walk on wings, tread in air: Fuck you! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Fuck you!
2008-07-18

PART I

Husin Ali (7/18/2008 10:03:12 AM): salam

green apple (7/18/2008 10:03:20 AM): salam..

Husin Ali (7/18/2008 10:03:42 AM): bole kenal?

green apple (7/18/2008 10:04:02 AM): hmm...u are from UPM?

Husin Ali (7/18/2008 10:05:14 AM): no

green apple (7/18/2008 10:05:32 AM): hmm...then why ur email gmp_upm?

Husin Ali (7/18/2008 10:53:38 AM): sape nama?

green apple (7/18/2008 10:53:43 AM): diana

Husin Ali (7/18/2008 10:53:50 AM): owh

Husin Ali (7/18/2008 10:53:55 AM): cantik nama itu

Husin Ali (7/18/2008 10:54:06 AM): dah ada bf?

green apple (7/18/2008 10:54:21 AM): amboi...directnya soklan...

Husin Ali (7/18/2008 10:54:33 AM): x suka ke????

Husin Ali (7/18/2008 10:54:38 AM): sori....

green apple (7/18/2008 10:55:08 AM): bukan...

green apple (7/18/2008 10:55:22 AM): kenapa nama u ada dlm list i ye? i rasa u penah jg customer i la

Husin Ali (7/18/2008 10:55:42 AM): ntah la

Husin Ali (7/18/2008 10:56:46 AM): diana,

green apple (7/18/2008 10:56:51 AM): yup

Husin Ali (7/18/2008 10:57:02 AM): study or dh keje?

green apple (7/18/2008 10:57:44 AM): dah keje...i am 31

Husin Ali (7/18/2008 10:57:53 AM): owh

Husin Ali (7/18/2008 10:58:01 AM): u da kawin la ek?

green apple (7/18/2008 10:59:21 AM): dah ada anak dah pun

Husin Ali (7/18/2008 10:59:38 AM): owh

Husin Ali (7/18/2008 10:59:46 AM): nk tanya bole?

Husin Ali (7/18/2008 10:59:58 AM): i pun da ada wife..

green apple (7/18/2008 11:00:17 AM): apadia

Husin Ali (7/18/2008 11:01:13 AM): my wife sgt lemah tentang seks..

Husin Ali (7/18/2008 11:01:18 AM): bole u bantu?

green apple (7/18/2008 11:01:29 AM): hmmm..sorry...bukan bidang i

Husin Ali (7/18/2008 11:01:52 AM): why? plz help me..

Husin Ali (7/18/2008 11:06:32 AM): u cantik dan seksi..

green apple (7/18/2008 11:06:36 AM): tq

Husin Ali (7/18/2008 11:06:56 AM): mesti layanan seks terhadap husband u powerful

Husin Ali (7/18/2008 11:07:31 AM): bole bg sedikit pengalaman u dalam sekk?

Husin Ali (7/18/2008 11:07:34 AM): seks?

Husin Ali (7/18/2008 11:07:43 AM): i nak anak..plz..

Husin Ali (7/18/2008 11:20:44 AM): TLG LA DIANA..

Husin Ali (7/18/2008 11:20:54 AM): I SUKA BUAH DADA U..

Husin Ali (7/18/2008 11:21:10 AM): MENGANCAM..


PART II

Husin Ali (7/18/2008 4:12:03 PM): diana..

green apple (7/18/2008 4:12:21 PM): yup

Husin Ali (7/18/2008 4:12:33 PM): tlg la i..

green apple (7/18/2008 4:12:53 PM): i dont do such thing

Husin Ali (7/18/2008 4:13:01 PM): plz..

Husin Ali (7/18/2008 4:13:12 PM): u not know me

Husin Ali (7/18/2008 4:13:21 PM): and i also not know u

green apple (7/18/2008 4:14:11 PM): i am not into such discussion, sorry

Husin Ali (7/18/2008 4:14:51 PM): plz..

Husin Ali (7/18/2008 4:15:11 PM): u cantik dan seksi event sudah kawin

Husin Ali (7/18/2008 4:15:18 PM): even get married

green apple (7/18/2008 4:16:07 PM): mana u tau i cantik and seksi?

Husin Ali (7/18/2008 4:16:23 PM): i tau..

Husin Ali (7/18/2008 4:16:32 PM): i tgk friendster..

green apple (7/18/2008 4:19:05 PM): ha?

green apple (7/18/2008 4:19:10 PM): mana u jumpa frenster i?

Husin Ali (7/18/2008 4:19:27 PM): i jumpa la..

Husin Ali (7/18/2008 4:19:40 PM): i terjumpa masa search..

Husin Ali (7/18/2008 4:20:02 PM): gmbr u x pakai baju tu

Husin Ali (7/18/2008 4:20:12 PM): sblh u tu husband ye?

green apple (7/18/2008 4:20:13 PM): hmmm...??? ye ke..maknanya u kenal i b4 ni?

Husin Ali (7/18/2008 4:20:47 PM): ye..tgk friendster

Husin Ali (7/18/2008 4:20:55 PM): pastu,sy cari email..

green apple (7/18/2008 4:21:26 PM): yupp itu my hubby...but actually frenster tu tak aktif la..malas nak masuk, i prefer facebook instead

Husin Ali (7/18/2008 4:21:47 PM): owh..

Husin Ali (7/18/2008 4:22:31 PM): nadia, citer la sikit psl seks..

Husin Ali (7/18/2008 4:24:03 PM): plz nadia..

green apple (7/18/2008 4:24:08 PM): apa ni? i tak suka la cerita mcm tu

green apple (7/18/2008 4:24:18 PM): btw, my name is diana, bukan nadia

Husin Ali (7/18/2008 4:24:19 PM): plz..la..

green apple (7/18/2008 4:24:24 PM): u ni pesal?

Husin Ali (7/18/2008 4:24:36 PM): plz diana..

Husin Ali (7/18/2008 4:24:48 PM): i ada masalah wth my wife...

Husin Ali (7/18/2008 4:25:00 PM): i malu nak citer kat doktor

Husin Ali (7/18/2008 4:25:15 PM): i x tau nak citer masalah ni pada sape?

green apple (7/18/2008 4:26:42 PM): u ada prob dgn wife yg u nak citer kat doktor pehal? u discuss la ngan wife u

Husin Ali (7/18/2008 4:27:11 PM): i dah discuss..dia pun x tau pasal seks

green apple (7/18/2008 4:27:29 PM): la, itu tanggunjawab u la nak educate dia..

Husin Ali (7/18/2008 4:27:31 PM): kami juz kiss and peluk je..

Husin Ali (7/18/2008 4:27:42 PM): i pun tak tau..

Husin Ali (7/18/2008 4:27:53 PM): bila peluk, kami takut..

Husin Ali (7/18/2008 4:28:06 PM): jantung laju berdebar-debar

green apple (7/18/2008 4:28:49 PM): absurd!!! apa la, kalau dgn wife pun u takut, masalahnya bukan pada ur wife, it's u yg ada problem

Husin Ali (7/18/2008 4:29:10 PM): i ada problem apa?

green apple (7/18/2008 4:29:16 PM): entah, u gay kot..

Husin Ali (7/18/2008 4:29:37 PM): x lah..

green apple (7/18/2008 4:30:20 PM): dah tu?? u la yg problematic, dgn pompuan pun takut, dah la tu isteri sendiri..apa la

Husin Ali (7/18/2008 4:31:24 PM): so, macam mana nak atasi?

Husin Ali (7/18/2008 4:31:37 PM): tapi alat sulit saya tegang

Husin Ali (7/18/2008 4:32:03 PM): bila saya nak masuk, wife saya lari..

green apple (7/18/2008 4:32:39 PM): hello.....benda2 mcm ni, u tak boeh discuss dgn org lain...u ada problem dengan wife, u settle dgn wife. this is sumthing personal, tak pyh nak share dgn org lain. u memalukan wife u ok?

Husin Ali (7/18/2008 4:33:08 PM): i x malukan dia

Husin Ali (7/18/2008 4:33:31 PM): u x kenal wife i

Husin Ali (7/18/2008 4:33:48 PM): plz..

green apple (7/18/2008 4:33:58 PM): no, i cant help you, you help urself

Husin Ali (7/18/2008 4:34:19 PM): bg tau cara u buat seks wth your husband?

Husin Ali (7/18/2008 4:34:24 PM): plz..

Husin Ali (7/18/2008 4:34:39 PM): i promise x bg tau sesape..

Husin Ali (7/18/2008 4:35:01 PM): plz diana...

green apple (7/18/2008 4:35:04 PM): sorry, apa yg i buat dgn my hubby is personal, none of ur business, ok?

Husin Ali (7/18/2008 4:35:08 PM): plz........................

Husin Ali (7/18/2008 4:35:23 PM): ok, tlg bg cadangan

Husin Ali (7/18/2008 4:35:48 PM): u cantik diana...

Husin Ali (7/18/2008 4:36:15 PM): even u get married u still menarik..

Husin Ali (7/18/2008 4:36:20 PM): plz....

green apple (7/18/2008 4:36:24 PM): sorry

Husin Ali (7/18/2008 4:36:48 PM): tubuh u sgt menggiurkan lelaki

Husin Ali (7/18/2008 4:37:03 PM): mata u sangat mengghairahkan..

Husin Ali (7/18/2008 4:37:19 PM): payudara u sangat kencang...

Husin Ali (7/18/2008 4:39:24 PM): plz.

Husin Ali (7/18/2008 4:39:41 PM): orait, u xnk bg tau

Husin Ali (7/18/2008 4:39:58 PM): tp i ada satu rahsia about your husband

green apple (7/18/2008 4:40:10 PM): o really?

Husin Ali (7/18/2008 4:40:18 PM): yup

green apple (7/18/2008 4:40:29 PM): tell me la..i dont mind

Husin Ali (7/18/2008 4:40:46 PM): your husband ada gf di luar

green apple (7/18/2008 4:41:00 PM): really? u kenal ke siapa nama my hubby? 

Husin Ali (7/18/2008 4:41:19 PM): not important to me

Husin Ali (7/18/2008 4:41:41 PM): but your husband ada ke bkt bintang

green apple (7/18/2008 4:41:54 PM): well, dia mmg selalu gi low yatt pun

Husin Ali (7/18/2008 4:42:04 PM): suatu hari nanti i akan tunjukkan gmbr pada u

Husin Ali (7/18/2008 4:42:11 PM): ok, tq

green apple (7/18/2008 4:42:16 PM): tunjuk la skang

Husin Ali (7/18/2008 4:42:30 PM): sorry

Husin Ali (7/18/2008 4:42:45 PM): i x minat discuss this wth u

green apple (7/18/2008 4:43:01 PM): me too


L.O.S.E.R.

Aku rasa aku cukup kenal saper En Wan, so tak yah susah-susah nak buktikan yang dia ada pompuan lain kat luar. Kalau ada pun, pastikan pompuan tu bukan bini kau.

Sekian.


posted by aveo757 @ 4:43 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER