walk on wings, tread in air: COLD <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


COLD
2008-07-14

Happy Birthday to Rozie yang ke....2008-1977 = kira sendiri.
Macam last year jugak, aku wish ko kat blog.
Eh, tapi pagi tadi aku ada text ko kan?
Hadiah ko ada kat rumah aku. Seblom anak aku claim itu hadiah dia, cepat datang ambik.

Semalam En Wan dah start demam, selsema and batuk.
Tu la, aku dah kata jangan buat keje nak kiss aku tengah-tengah malam, ko nak jugak kan. Hambikkkkkk. Pagi semalam dah flat. Malam semalam dah menggigil-gigil balik. Mula la menghimpit aku suruh peluk dia. Kosser aku, aku bangun tutup aircond. Laki aku ni bukan bleh kalau aku tersilap peluk, nanti setan merasuk diri.

Actually hari ni aku pegi opis dengan langkah yang cool, hati yang cold, dan muka takde perasaan. Sejak 2-3 hari lepas aku dah macam takde mood dengan keje skang. Bukan boring dengan keje, tapi bosan dengan environment tempat keje ni.

Nak kata stress, semua keje memang stress cuma stress kat sini sangat lain.

Stress sebab sentiasa ada keje nak kena buat kat rumah.
Stress sebab terkejar-kejar for appointment sebab aku sorang je technical person untuk product ni.
Stress sebab boss terlalu tough, semua benda nak urgent and expect ko balik rumah terus on laptop and sambung buat keje.
Stress sebab kat sini takde tempat yang proper untuk aku solat selain dalam stor. Walaupun stor dia bersih, bercarpet and air-conditioned tapi budak2 ni kuar masuk dengan pakai kasut. Tawakal kat sejadah je la. Kengkadang skip sebab bos panggil tak kira masa. Cam kejap lagi meeting dari 2pm sampai 9mlm.
Stress sebab masa aku untuk En Wan sangat sikit.
Stress sebab En Wan pulak yang ambik alih tugas aku tengah-tengah malam bangun buat susu and salin pampers Redza.
Stress sebab En Wan yang banyak ambik alih tugas check homework Redza, study dengan Redza sebab kesiankan aku kena habiskan keje ofis.

Cepat la hujung tahunnnnnn!!!!
Aku dah tak sabar nak berenti.
Aku dah tak sabar nak start my own business dengan ex-bos.

Memang kena buat istiharah.
HELP!!!!

posted by aveo757 @ 10:19 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER