walk on wings, tread in air: Pesanan penaja.. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Pesanan penaja..
2008-06-03

Hari ni aku ada banyak benda nak tulis, tak tau kalau aku boleh keluarkan semua sekali.

Firstly, nak say thank you to both eiza and cahaya yang sepantas kilat bagi respond kat email siap attachkan mp3 11 Januari. Thank you so much. Aku pun tak sure samada korang ada blog ke tak, sebab ko pun tak bagi apa-apa details. Thanks again. Aku dok melayan lagu tu je lately.

Secondnya, to Yuzz. Thanks sebab belanja aku minum teh tarik tadi. Beb, lepas ni aku bawak ko kuar la, asik ko je belanja aku. Tak aci la kan. Tapi kalau ko insist nak belanja jugak, aku pasrah. Ayatttttt.
Sangat lega okkk dapat break the rules dengan meminum teh tarik. Punya la lama aku pendam je hasrat nak pekena teh tarik menjak gatal berdiet. Rasa segar bugar otak gue.

Ketiganya, kepada anonymous yang hantar komen kat aku. Aku pun tak pasti samada aku ada kacau telur ko ke tak, heran gak yang tetiba kau berbulu ngan aku pekejadah siallll??? Tak kisah la telur laki aku kecik ke, besar ke, bukan dapat kat kau pun. So WTF lu?

Telur kecik pun keciklah kan bang? Ada telur besar pun kalau hari-hari kena masturbate buat apa. Telur tak laku.

Keempat, to Rhymie, Selamat Pengantin Baru. Tak menjadik la scandalous kita, wa tak chenta laki orang okkkkk. Hahaha.

Kelima, to Ogy, ko dengan jayanya meranapkan usaha aku untuk kekal gorjes di tahap 46 kilo. Setelah berdating di Uncle Lim's sambil pekena laksa Johor, aku telah mendapati berat badan aku naik sekilo. Lahanatttttt punya laksa.
Aku haramkan santan menjejakkan kaki ke dalam rumah aku mulai dari hari ini.


My text to him "Abang sayang Di macam dulu ke?" direply oleh En Wan..

"Ye lah, sayang tak pernah berkurang".

Mintak diri, nak nangis jap.

posted by aveo757 @ 6:52 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER