walk on wings, tread in air: Ye la, aku update <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Ye la, aku update
2008-04-28

Dak Intan tanya apekah aku lupa password blog sampai blog ni tak berhapdet sekian lama.

Apekah kau tak reti baca aku dah tulis aku adelah berstatus HIATUS???

Busy ok lately.
Dengan keje kat ofis.
Dengan keje kat ofis lagi.
Lagi-lagi keje kat ofis.

Benak. Benak. Benak.

Oh ye, last Thursday adelah hari performance review. 7 keturunan punya butterflies sudah ada dalam perut dari pagi. Sampai aku takde selera nak makan, minum, nak gi toilet pun tertangguh-tangguh kot2 bos panggil.

Kol 2.30pm sampai 5.30pm dia review aku.
Roughly ok, cuma aku cam tak boleh menerima hakikat bila dia kata 'Diana, are you shy? I hardly hear your voice when you were around'

Well, wanita bijak memang macam ni. Kurang bercakap, tingkatkan produktiviti. Lagipun aku adelah wanita yang kaya dengan sifat ketimuran memang macam ni. Tinggi dengan kesopanan dan kesusilaan.

Tapi apesal la nak kena cakap kuat-kuat kat ofis?
Aku ni kalau boleh taknak orang tau aku ada kat ofis. Semak okkk paler aku, kang orang tu tanya, orang ni tanya. Bila time aku nak start keje camni?
Tapi sebenarnya aku memang tak banyak cakap pun kat opis.
Banyak menaip je.
Chatting.

Sehari lepas review aku kena maki ngan bos.
Memang cam haram.

posted by aveo757 @ 8:33 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER