walk on wings, tread in air: Hiatus aku akan disambung lepas tulis entry ni.. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Hiatus aku akan disambung lepas tulis entry ni..
2008-04-17

Aku di tagged oleh Asnor filza....

Apa superpower idaman anda? Sila pilih satu!
Kuasa di mana lagi banyak anda makan, lagi cepat anda kurus. Walaupun badan kurus tapi di tempat-tempat tertentu yang anda ingini adelah dibolehkan mengadjust dengan hanya memicit sahaja.
Contoh, hari ni saiz tetek hanya 32A. Ohh, tak best. Kecik sangat, mana nak nampak cleavage beb. Pabila kita picit saja tetek tersebut, secara otomatiknya dia akan beranjak ke saiz seterusnya bergantung kepada saiz bra di pasaran.
Power ini juga adalah bersifat vice versa, aku picit orang pun boleh, orang picit aku pun boleh. Aku picit sendiri je la, apa nak suruh orang picit aku pulakkk.
Picit sekali, 34A.
Picit lagi 32B.
Picit lagi sekali 34B. Ha, ni saiz tetek aku skang.
Ngehehehe.

Siapa superhero atau watak yang mempengaruhi pilihan anda?
Tyra Banks.
Walaupun dia banyak makan, dan suka membeli barang-barang murahan (apa kaitan pun aku tak tau), juga berkulit itam, dia tetap maintain slender, jelita dan seksi.

Kenape atau untuk apa superpower itu yg anda pilih?
Sebab saya adelah perempuan gemuk. Sudahlah gemuk, badan tak bercurve pula. Kulit juga agak kelabu asap. Bontot juga hampir-hampir hilang dari pandangan. Sangat tak gorjes. Saya mendambakan semua mata berpusu-pusu memandang bontot saya lantas terpegun dan mengatakan ‘Wahhhhh..bontot tonggek siallllll, picit sedap ni’.
(Agak gila seks juga statement saya ini)

Kelemahan superpower anda? Wajib ada!
Kadar sensitiviti yang extremely tinggi. Satu kali picit, satu kali tukar saiz.
Tetiba terbayang kalaulah laki aku picit tetek aku tujuhblas kali satu malam. Hah, kauuuuu. Tak terbawak.

Nama anda sebagai hero?
NICETOTOUCHNICETOHOLD.

Moto anda sebagai superhero?
MemBESAR sebagai johan.

posted by aveo757 @ 11:19 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER