walk on wings, tread in air: Sakit tak boleh kencing <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Sakit tak boleh kencing
2008-04-10

Malam semalam around 10 sumthing, tetiba je aku rasa macam nak pitam, mata dah blur, kepala dah weng, pastu pinggang sakit gila. Tak tentu rasa sakit kat mana, ingatkan sakit perut, sapu la minyak gamat segala, tak jalan gak. Siap makan ubat diarrhea tapi ciritnya tak. Tak tau nak point sakit tu kat mana. Maka berjaga la aku sepanjang malam asik kuar masuk toilet. So, aku suspect (sendiri diagnose) aku ada UTI, urinary tract infection. Sebab masa keje ngan Prudential dulu aku selalu dapat case untuk luluskan policy for people yang ada medical history of UTI, so from the simptom-simptom tu aku rasa macam kena UTI je ni.

Dr suruh ambik sample urine.
Aku tak boleh kencing laa, sakit okkkk.
Dia paksa aku kencing gak.

"Kalau sikit je takpe?"
"Tak boleh. Sebab nak dip strip tu kat lam urine container."

Ala aku tau la. Saje je nak tanya soalan bodoh. Tak payah la ko buat muka strict tu. Aku simbah kencing aku kang.
So, aku minum air banyak-banyak dengan harapan boleh mengencing sebanyak yang mungkin. Gila sakitttttttttttt nak kuarkan kencing tu. Macam nak tertanggal pepek.

Dr kata, sah, aku kena UTI.
Bla bla bla bla bla...malas nak cerita. Apehal la nak citer pasal najis mutawasitah kat blog? Bukannya benda yang seronok cerita pasal sakit ni.

Tetiba rasa nak terkencing lagi.
Permisi.

posted by aveo757 @ 1:23 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER