walk on wings, tread in air: Shopping lagi <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Shopping lagi
2008-02-10

Hi kawan-kawan!

Saya sangat mengantuk.
Mata sudah ada eyebag.
Kerana saya lambat tido semalam, chatting ngan orang gila.
Tapi saya sangat happy, kerana saya telah berjaya merabakkan poket sendiri dengan bershopping.

Mari sama-sama saksikan kegedikkan saya :





Aku beli semua sebab rasa sangat jelita bila pakai semua baju-baju tu. Wakakakakakka.

Ada orang tanya kenapa aku suka snap pic masa try baju.
Dah tu, laki aku taknak masuk sekali lam fitting room. So camne aku nak tunjuk baju tu ok ke tak, lulus ke tak? So, aku akan snap pic, pastu tunjuk kat dia. Ok ke tak bang? Selalunya aku paksa dia kata OK.

Biasa la dah lama kawen ni banyak la pulak alasan dia taknak masuk sekali tengok aku test baju. Kalau dulu tu menggelupur kote nak ikut aku masuk. Benci okkkkkkkk.

Sebelum tu kitorang pekena Tako dulu.
Sebenarnya nak cari Okunomiyaki, dah jumpa, En Wan gatal lak pi order Tako. Nak ajar aku la konon, padahal dia yang nak makan. Tapi ok jugakla sotong kurita ni.







Sessi mengeji.

Ada satu mamat yang sangat gatal telur.
Ajak aku beromen dengan dia macam la aku bosia boleh main ajak-ajak.


----------------- Original Message -----------------
From: ***********************


cool pics, i love them.


i will give you a brief intro about myself, i run my own business.

i m of mix origin, my dad is a malay and mum a chinese.

i live life to the fullest.


firstly just want u to know u look great in the pics.

i wish to meet girls who r open minded and adventurous, willing to try out new things.

i m no playboy just speaking my mind.

anyway my specialty is licking, yes a pussy licker, just love it. wouldnt want to lie to you of my intentions, just speaking my mind, i hope u dont take it as an offence.


would really wish to lick u, any which way u desire, afterall u r human too. everyone has the urge sometimes. we could always be private and discreet about it. i hope that u would at least consider it.
 

p/s
u can also chat wth me at ym, if u r interested. *******@yahoo

SIAPA NAK JOIN AKU ROGOL BOJAN NI???

Sakit otak punya jantan.
Nak jual kote pegi kat lorong haji taib la.
Bodoh.

posted by aveo757 @ 12:24 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER