walk on wings, tread in air: Saya sangat hensem <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Saya sangat hensem
2008-02-12
 
Pernah tak korang jumpa laki hensem?
Laki hensem selalunya dia act macam dia hensem ke tak?
Tak kan?

Dia cam selamber landddddd je, jalan pun menonong je, jenis yang takde la nak pikir 'awek ni pandang aku ke tak?', 'awek ni konfem toleh ni kalau aku lalu depan dia'. Dan selalunya mat-mat hensem ni tak poyo, rilekkkkk je, dan selalunya diorang tak tau pun yang diorang ni sangat la memikat. Mereka-mereka ini juga jenis kalau boleh tak nak mengexposekan diri lelebih, cakap pun cool, ada tu kalau cakap pun antara dengar tak dengar.

Tapi, ada satu mamat yang aku cukup kenal dan merasakan dirinya begitu dikenali mengatakan dirinya sangat digilai ramai.
Aku pun tak berapa nak pasti apekah ciri-ciri yang ada lam diri dia yang membuatkan pompuan boleh tergila-gila. Diorang yang tergila-gilakan aku okkkkk.

Pantek kau.

Dia ni nak kata hensem memang tak. Aku tak kisah la kalau ko tak hensem, kalau perangai ko ok, takde hal. Aku pun takde la kata aku lawa sampai nak mengutuk orang ni cun ke tak, tapi kalau aku tempek muka dia kat sini boleh mengganggu-gugat emosi kanak-kanak.

Apa-apa pun part muka aku leh accept lagi. Sebab tu aku still boleh kawan ngan dia.
Part perangai dia ni yang aku rasa cam nak bagi makan ubat gegat je.

Lelaki itu : Ntah hapa-hapa Enot
(bukan nama sebenar) tu. Ada ke ngan mamat tu dia nak buat laki? Tak hensem lansung.

Aku : Abis tu takkan nak pilih kau?

Lelaki itu : At least aku hensem la jugak.
(muka series ni)

Taik.

Statement dia ni kalau bagi kat orang tengah sembelit, aku cakap ko, terus buasir orang tu okkk.

Itu baru perbualan.
Tak tengok lagi kalau sessi aku temankan dia makan.

Lelaki itu : Ko nih, ayam ambik, ikan ambik, telur ambik. Jaga la sikit body tu.

Aku : Yang ko kisah body aku pesal? Bukan dapat kat kau.

Lelaki itu : Takdela, sebab aku kuar ngan kau. Kang orang kata aku tak pandai jaga awek. Awek makan banyak.

Aku : Takde saper gila nak kata aku awek ko lah.

Lelaki itu : Ada pulak, kawan aku yang hari tu aku kenalkan tu dah kecoh dah kata ko awek aku. Satu opis sibuk nak tengok saper awek aku. Malu aku.


Malu?????????????????????????
Aku : Asal lak ko nak malu?

Lelaki itu : Takde la, biasanya kalau orang tu hensem sure la awek dia lawa kan?

LANJIAAOOOOOOOOOO!!!!!!

Ok takpe...aku terima kenyataan tu.
Walaupun agak tertekan.
Masalahnya ko ni hensem ke???
Ringan je aku nak paste gambar dia kat sini.

Ada lagi satu.
Masa tu aku stayback kat opis.
Dia ajak dinner, ok aku ikut.
Aku tak naik keta dia, masing-masing bawak sendiri-sendiri sebab lepas tu boleh balik terus.

Masa aku sampai dia dah ada lam restoran. Aku call tanya dok kat mana.
Dia kata dia ada kat meja depan, luar restoran, bawah payung.
Ok, aku carik.

Dannnnnnn.......bagai kena renjatan elektrik.
Aku nampak di suatu sudut sana.
Ada seorang lelaki.
Sedang duduk kat luar restoran.
Pada pukul 8.15 malam.


...dengan memakai spek itam.


Aku : Ko sakit mata ke?

Lelaki itu : Takde ahh. Pesal lak aku nak sakit mata.

Aku : Yang ko pakai sunglass ni pekejadahnya.

Lelaki : Saje aku nak tunjuk kat ko aku baru beli.



Ok, cukuppp!
Now tolong jelaskan kat aku apekah bentuk manusianya kawan aku ni?

Kalau ye pun ko nak eksyen ngan aku, boleh tak tunggu besok siang-siang hari??
Tak pun ko tunjuk je la spek tu kat aku, yang ko nak kena pakai jugak malam malam ni ko ni sakit otak ke apa?







posted by aveo757 @ 9:56 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER