walk on wings, tread in air: Lunch at Eden <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Lunch at Eden
2008-02-13

Terkapai-kapai ku kelemasan lam opis hari ni.
Aku sorang je yang gigih ke opis, budak-budak lain ambik peluang taknak masuk sebab bos aku tak datang today. Pastu suruh aku park semua call ke HP aku. Pe kessss????
So pagi aku takde de nak beria-ia buat keje. Semalam yo yo an aku gelupur siapkan segala paperwork kot kot bos mintak. Since bos pagi-pagi dah sound taknak masuk, apekah kerajinan itu wajar diteruskan??

Nehi!!!
Kabe nehi!!

Memula nak lunch ngan Ah Beng, ye ye je aku buat plan. Tetiba bos call dan memaki aku.
Apesal la ko dengki sangat ngan aku?

Kot ye pun nak menopos boleh tak cover sket mulut?

Asal dengar sore aku je ko mesti nak carik pasal.

Berbulu je aku ngan menatang ni.

Dia tension bebudak tak masuk, tough luck aku je pulak yang datang. Saje menempah la kan. Koyak gegendang telinga aku dengar dia membebel. Aku tak dapat bayangkan nasib bebudak ni esok. Siapla korang, aku tak memang tak masuk opis esok.

Dah bengang-bengang tu sekali gundik-gundik aku ajak lunch, Valentines lunch. Nak tunggu laki aku jangan harap. Asal part kena bagi hadiah je 'Ini bukan culture kita'.

Seb baik besday aku dia tak guna ayat yang sama, kalau tak nyahhhhhhh ko dari sini.





Hotmama, ko report kat bos ko, cakap budak dua ekor ni mengular je keje. Sumpah aku dah ajak balik diorang nak dokkkk gak lelama, astaghfirullahalazim, apa nak jadik budak-budak skang.



Aku pening lepas makan cheese nachos ni. Kak Nenie siap tadah tahan kesyukuran aku taknak abiskan. Sudahnya benda tetap tak berhabis. Nak je aku sumbat lam lubang idung dia.



Bukak mulut besar-besar cenggini okkkkk. Baru feelll.



Kak Nenie yang kekal dengan sifat pemalunya. Bluekkkkkkkkk!!!



Aku menyampah bergambar ngan pompuan ni. Aku nampak gila gemok sebelah dia. Dan jugak sangat hitam!!!

Ko nak tutup jerawat ekk, meh aku temankan ko. Kita sama-sama tutup.

Yeahhhhh, ni la sparing partner. Aku sangat suka bergambar ngan Rozie, sebab kami adelah rakan sekutu. Sama-sama 'kembang'.


Perhatian kepada Enonz, Rozie, Kak Nenie, Cheq, Mala dan sesiapa je yang tergolong dalam group 'NATURAL BEAUTY WITH BRAIN' , sila kemukakan kertas cadangan apa nak bawak gi umah Hele sok.Tajuk kita kali ini adelah POT LUCK. Seperti yang telah dirancangkan, Kak Nenie dah cop bawak eskrim (dasar femalassss), aku bawak POT je. Siapa nak bawak LUCK, dipersilakan.


KSATRIA BAJA HITAM


posted by aveo757 @ 7:54 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER