walk on wings, tread in air: myspace <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


myspace
2008-01-23

Alahhh, bengangnya aku 2 hari ni lembab nak mampos nak masuk Yahoo. Yahoo okkk. Aku bukan mintak banyak pun. Nak masuk Yahoo pun berchentaaaaaaaaaaaa.
Inikan pulak nak update blog.

Sebenarnya aku dah makin malas nak blogging.
Dari last week aku asik balik lambat je. Kol 9.30pm baru sampai rumah. Tak lalu nak bukak blog dah.

Di kesempatan ini, aku nak meluahkan rasa meluat, benci, menyampah, nak muntah, nak pelempang kat certain people lam myspace. Aku benci sialll ngan sesetengah orang yang balik-balik topik dia SEX. Asal mesej aku je, 'boleh tanya tak, camne ye rasa kalau pompuan puas?', 'u puas tak dengan hubby u?' or yang lebih hina lagi 'i punya besar tau, semua gf i cakap i punya besar'.
Oh, mengapakah kau kecik-kecik takmo mamposss???

Kalau yang muda-muda tu aku paham la kan. Air naik ke kepala, dan nak terkuar kat lubang hidung pun. Tapi yang si tua-tua nak mampos ni ape kejadahnya ko nak menggatal ngan aku? Dah terang-terang aku tempek gambar laki aku semua lam tu. Ok la, maybe ko nak bergurau. Tapi sorry la pakcik, kalau saya nak menggatal pun pilih bulu gak. Kalau bulu cam pakcik ni yang hari-hari gugur selai-selai, saya tak layan. Gi surau la pakcik, banyak-banyakkan dengar kuliah subuh.

Ada sorang mamat ni, terang-terang aku tengok muka dah nak masuk 40-an tapi kalau chat ngan aku 'kejap ek, i dah nak kuar dah ni'. Aku pun cam bongok time tu 'Nak kuar? Okla, chat later'.
Tau apa dia reply?
'Oh, u tak faham ke? I kata I dah nak kuar dah ni. Oh..Oh..Ohhhhhhh'

KEMAKK!
Bawak la mengucap. Awak tu dah tua. dah bukan time awak nak menggatal cam ni. Aku rimas okkk dah tua-tua kedarah nak bercakap style mat-mat rempit. Please laaaa. Kang aku azan kat telinga ko kang.

Tapi ni aku nak share salah satu msg yang aku terima :

Date: Jan 22, 2008 12:51 AM
hello. I am writing from turkey. It greets from turkey. Your Profill very beautifull. I looked at. I liked very much your picture. I am living in turkey. I am engineer. I am food engineer. We are doing the production bread. All ladiess are the flower.I love very much the flowers.You are one flower.I liked picture you.You influenced me.Do you become my g,,rl friend.You stay from me glad.You love me a lot of. I appreciate you a lot of.If I love , i love complete.Am I the island the love.You are very beautifull.You are in my dream.I love with death.The flowers dead but love does not die. my imaill adresse s********@hotmail.com
Add you my msn I accept I am waiting for the answer

"..I AM FOOD ENGINEER. WE ARE DOING THE PRODUCTION BREAD.." katanya!!!

Bang, kat kampung saya, kalau produce bread tu bukan engineer namanya. Itu keling roti.

posted by aveo757 @ 6:15 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER