walk on wings, tread in air: Mari interview perempuan ini <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Mari interview perempuan ini
2008-01-28

Tadi aku diinterview oleh NTV7.
Padahal En Wan dah dengar dah mamat cameraman tu cakap 'Budak ni..budak ni'. (halo, budak???)
Dia boleh selamba tak sound aku suruh pi tempat lain, tapi senyum-senyumkan aku dari jauh. Saje je tinggalkan aku kat blakang so that budak tu bleh tahan aku.

Dah la NTV7 tu tanya pendapat aku pasal withdraw KWSP untuk invest saham. Saham???? Eh, tolonglaaa. Aku la orang pertama yang angkat bontot kalau ada orang approach aku pasal saham.

Dah la aku masa tu migrain.
Dah la masa tu aku tengah tensi ngan keje.
Dah la masa tu aku tengah tahan kencing, ko pulak pi tahan aku kat situ dengan harapan aku nak bagi pendapat yang bernas.

Sejauh manakah kebernasan idea tatkala pundi kencing sudah penuh?

Maka jawapan aku pun JAWAPAN YANG BODOH!
Aku taknak cerita apa soklan dia, let alone jawapan aku, dan aku berdoa supaya dia reject part yang dia interview aku dan sila kuarkan muka orang lain. Tak pun tolong blurkan muka aku.

posted by aveo757 @ 7:20 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER