walk on wings, tread in air: Mari beli lipstik baru. Guardian ada sale. ("Ko beli lipstik kat Guardian, Diana?? Hek elehhhh", kata kawan saya. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Mari beli lipstik baru. Guardian ada sale. ("Ko beli lipstik kat Guardian, Diana?? Hek elehhhh", kata kawan saya.
2007-11-30

edit la pofil kt edit pofil..
ikut arahan dberi..awk name pe wak?
alla combunk la..da kwin ke? adehh
owg br nk cri armmmmm...



----------------- Original Message -----------------
From: green apple
Date: Nov 29, 2007 6:22 PM


hai hai hai!!
camana nak edit profile huh? tak penah guna la benda ni.
nak change my status from single to married!

:D


----------------- Original Message -----------------
From: *************
Date: Nov 29, 2007 4:55 AM

so beauty..
we fren right now ples..,,uwahh i love u hihi
do reply this plesS k



Ini namanya malapetaka.
Kawan aku invite join myspace.com. Aku pun buat la. Padahal aku sendiri tak tau apa fungsinya benda ni bila aku dah ada Frenster. Frenster pun layan tak layan je. Jarang nau aku check Frenster aku.

Bila dah sign up myspace tu aku pun takde la nak check ke, proofread ke apa. Pagi ni aku tengok ada 29 request dan semuanya dari lelaki.

Ok.
Something wrong somewhere.

Aku bukak balik myspace.
Patut la.
Status aku : SINGLE.

Aku pun tak perasan kat mana option marital status ni tau-tau aku jadik single.
Puas la pulak aku menggodek sana sini tapi cam tak jumpa lak mana punatnya nak menukar status ni.

Seblom En Wan tau keje gatal aku, mari kita DELETE myspace teros.

Semalam aku beli Cosmopolitan.
So dalam tu dia kata skang trend lipstik merah.
Tadi nak lunch date ngan En Wan aku try la tenyeh lipstik merah.
Urghhhhhhhhhhhh!!!
Gaya cam GRO.
Hahaha.



*Kepada adik zh-Ena, sila klik kat gambo len kali. Baru jelas dan nyata*

Pastu dalam mags tu ada quiz untuk test level seks apa ntah.
So aku tanya En Wan 'Dari skala 1 hingga 10, di manakah anda berada dalam konteks tengok cerita blue. 10 adalah paling suka tengok.'

En Wan dengan muka still fokus kat paperwork dia replied 'Duaploh'.

Dia ni memang suka menyakitkan ati aku.

posted by aveo757 @ 2:24 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER