walk on wings, tread in air: ...dan aku pun tak puasa lagi <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


...dan aku pun tak puasa lagi
2007-09-22

Hari ni aku tak pose sebab demam. Redza pun demam gak.
Pi klinik Dr bagi MC. Ape aku nak buat dengan MC ni???? Nak bagi kat saper?
Takpe, simpan untuk kegunaan di masa hadapan. Mana tau kot-kot perlu demi nak kelentong sesaper ke.

Disebabkan Redza pun demam gak, jadi aku terpaksa la buat-buat sihat. Tau je la budak kecik kalau sakit, merengekkkk je. Ntah hapa dia nak pun aku tak tau. Kalau tak sakit tu pantang aku bercakap je nak menyampuk, tang sakit camni, aku tanya taknak pulak menjawab. Merengek sampai ke sudah. Dah la kepala aku pun sakit, kang kena hempok ngan aku kang.

Dari pagi sampai la ke pukul 11 malam tadi baru dia ok. Kensel plan aku nak basuh bilik air, mop rumah semua. Ingatkan nak buat malam ni so esok takde la tunggang terbalik aku nak siapkan segala. Oh, ya. Esok chenta hati ku pulang. Insyallah...

Tak sabar nak jumpa En Wan.
So kena persiapkan diri apa -apa yang patut.

Checklist :

1. Panaskan enjin keta dia.
Selama 3 minggu dia takde ni baru 3 kali aku buat. DONE.

2. Gosok baju opis dia.
Mak metua aku dah tolong gosokkan hari tu. Baju anak dia, dia la yang gosok. Ape aku pulak? wakakakkaaka. DONE.

3. Ikan kekal 23 ekor.
Bersyukur la pada Tuhan wahai ikan. Skettttt je lagi hari tu aku nak curahkan klorox. Tensen filter buat hal. DONE.

4. Resit.
Ni kena simpan. Kalau tak nanti panjang soaljawab apa aku buat dengan duit dia bagi hari tu. Tapikan, dia bagi aku cash RM700. Resit aku cuma RM300 je. Mana pegi duit tu ha? Aku wat pe?
Ala, DONE je la.

5. Potong kuku.
En Wan sangat anti kalau kuku aku panjang. Selama dia takde ni, memang panjang gila kuku aku. Tu yang Redza naik syok asal malam je suruh aku garu blakang dia. Takpe, aku simpan sikit lagi sampai esok pagi.

6. Cukur bulu.
Ni sentiasa ada dalam checklist aku. Sangat penting bagi menentukan samada permainan boleh melangkah ke pusingan seterusnya.
wakakakakka. DONE.

Semalam En Wan YM aku, dia tanya 'Lusa abang balik. Dah start pose ke belum?'

Apa sebenarnya yang ko nak tanya aku ni En Wan oiiiiiii.
Balik je dulu.
Sessi terkam-menerkam akan dibincangkan kemudian. Bergantung kepada apekah barang yang ko beli untuk aku.
Sangat materialistik kan?

posted by aveo757 @ 12:38 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER