walk on wings, tread in air: Baru hari AHAD... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Baru hari AHAD...
2007-07-08

Now kul 10.33pm.
Redza dah tido.
Aku belum.
Sebab takleh tido........rindu laki akuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!

Laki aku kena pi Japan lagi. Malam tadi baru berangkat. Dia tak kasik aku hantar sebab konfem aku melalak punya. Memang aku melalak pun sejak Jumaat lepas. Asal tido je aku melalak.

Takleh aaaaa.
Antara sebab kenapa aku suka keje aku skang adelah kerana aku dah takyah gi outstesen lagi. Everytime aku outstesen, muka aku mesti masam mencuka bila nak gi airport, pastu aku akan takde mood nak wat keje, asik kira hari nak balik umah.

And now, dia pulak yang asik kena pi Japan. Pastu lepas ni kena pi Shanghai. Aku tinggal tolong tengokkan ikan dia. INI TIDAK ADILLLLLLLLLLLLL!!!

Mula-mula kitorang plan nak pi sekali, tapi aku ngan Redza pi lambat, dalam hari Rabu camtu. So dia akan tunggu kat sana. Dah siap tengok room rate kat Disneyland Resort. MAS pulak ada promotion, pegi balik to Tokyo just RM2K je. Kira ok la kan.

Tapi biasala, perosak rancangan sememangnya aku. Bos aku laaa. Mana dia nak lepas aku time-time saat-saat genting macam ni. Mana dia boleh tengok rakyat jelata nak bepoya-poya. Tak approve cuti. Sialannnnn.

Laki aku pi seminggu je.
Walaupun seminggu kurasakan sungguh sengsaranya diri menanggung rindu.
Rindu serindu-rindunya!

Aku ni pantang kalau laki aku takde. Mula la aku buat keje semua tak kena, nak mengamuk la, stress la, jam tu la jugak aku nak menopos segala. Dah la skang aku asik banyak keje. Kalau tak, asal balik umah je aku repot semua benda yang aku tak puas ati kat laki aku, hilang gak stress. Abis skang nak repot kat sapa? Repot kat Redza?

Cilaka la bos laki aku. Kata dulu sekali je kena pi Japan, alih-alih ni kena pi lagi. Pastu balik jap 2 minggu kena pi balik. Hangin satu badan camni.

Tadi aku dah install siap-siap YM kat notebook laki aku. Harap-harap dapat la chat esok..:). Entah dia ingat lagi ke tak cara nak chatting.

Macam geli-geli je dengar aku punya 'kesengsaraan' ni kan? Kalau la kawan aku yang laki dia kena tinggal kat Abu Dhabi sampai tahun 2010 baca blog ni, mampos aku kena maki. Dia kena tinggal bertahun takde apa-apa. Aku baru kena tinggal 2 jam dah menggelupur.

Itu namanya cinta abadi okkkkkkkkkkkk.

Aku still tak sempat nak masuk blog korang baca, tapi Rabu ni aku cuti. So aku akan marathon baca blog korang. Sila tulis best-best. Sebab aku tengah sengsara, jadik jangan tulis yang sedih-sedih. Sila bagi aku happy.













Ngeh ngeh ngeh.
Ngeh ngeh ngehehhehehehehehehhehhehe.
Hek hek hek hek hek hek hekkkkkkkk.
Sangat tak sesuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

posted by aveo757 @ 10:18 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER