walk on wings, tread in air: You Are So FUCKING Annoying!!! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


You Are So FUCKING Annoying!!!
2007-06-23

How much of an idiot are you?
You are one disgusting guy, so insane and a real jerk.
Stop stalking me la bangangggg. You really have no life, kan?

Boleh tak jangan kuar masuk kuar masuk blog ni?
There’s nothing much here for a man like you.
Aku tak cukup tanah nak samak blog ni everytime ko masuk sini okkkkk.
Seblom aku start maki hamun gila babi kat telinga kau, for the last time aku mintak ko jangan kacau hidup aku and tak payah nak buat-buat mesra dengan aku.
Dah takde orang lain nak bermesra ngan ko ke?

What do you want to talk with me about?
If you can’t recall, let me tell you once and for all that IT’S OVER!It’s awful!
Tolong laaaa, aku dah cukup bahagia and tenang sebab ko dah takde.
So tolong la bermesra dengan si psycho yang ada split personality tu.

Aku dah letih la layan orang yang ada multiple life macam korang berdua ni.
Memang sepadan sangat la.

Remembering this, makes me feel so grateful for not having you anymore.
Those were very painful times. How rancid your personality is sometimes.
You are nothing but __________ (isi la sendiri apa-apa yang KEJI)
So, now aku dah tak kenal ko, so please buat-buat tak kenal aku jugak, paham?

You hurt me once, shame on me.
But you hurt me twice.
SHAME ON YOU!!!!!!!

Ko tau kan tebiat aku, kalau aku kata aku BENCI, aku benci sampai mati.
PUKIMAKKKK ---- Ini sebenarnya yang aku nak cakap.

posted by aveo757 @ 1:10 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER