walk on wings, tread in air: Thin is wonderful? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Thin is wonderful?
2007-06-04

Tolong la aku hoihhhhhhhhhhhhh!

Aku dah gemuk sesangat dah ni. 48 kilo!!!!

Rasa cam perut aku bergulung-gulung kalau aku duduk bersila.

Camne nak pakai baju ZARA? Kawan aku cakap a whole bunch of people complained about no one would be able to wear ZARA's stuff. Siapa yang pakai brand ZARA ni tergolong dalam golongan yang plank. Ngah ngah ngah ngah (kata-kata keji dari seorang pompuan gemuk yang jeles).

Aku cuti lagi today.

Sebab Redza belum fully recovered. Tapi dari tadi dok buat keje opis.

Sepatutnya today KM (bos lama) nak host a luncheon kat budak-budak dia. Sebab kalau ikutkan 1 Jun lepas, dia dah officially bukan bos aku. Aku ada bos baru skang, so kira cam nak bid farewell la ni..:D. Esok la jawabnya.

Aku ada masalah baru skang ni. Redza dah taknak kat orang lain lansung. Bapak dia pun dah jatuh second-hand. Sikit-sikit aku. Sikit-sikit aku. Sampaikan aku pi dapur pun dia ikut je bontot aku ni. Blow pulak rasanya. Mula la aku nak bertempik. Rimassssss. Dia macam dah tak percaya orang lain kecuali mak dia. Kalau dulu asal atuk dia datang umah, aku terus jadik tak laku. Semalam atuk ngan nenek dia datang, dia boleh buat dekkk je. Akuuuuuuu jugak yang dia carik. Camne nak hantar day care nih??

Haaaaa...aku dah tengok Puaka Tebing Biru. Laki aku pedajal aku suruh tengok DVD ni Sabtu lepas. Konon nak test tahap keberanian aku. Takde dee aku nak berani. Tapi aku rasa comparekan ngan Jangan Pandang Belakang citer PTB ni lagi best kot, walaupun aku lagi banyak tutup mata dari bukak. Hantu dia nampak jelas. Hantu JPB samar-samar, macam nak tunjuk tapi taknak tunjuk. Aku ni pulak jenis yang kalau ko nak tunjuk ko tunjuk bagi perabis, jangan sipi-sipi. Sebab lagi ko tak tunjuk, lagi macam-macam aku boleh imaginekan.

Tapi aku admit cerita PTB ni meleret-leret, asyik la flashback, Seb baik la IQ aku sangat tinggi, maka dapatlah jugak aku pahamkan jalan criter. Chenta sejati sungguh la Fahrin ngan Umie Aida sampaikan tengkorak pun dia dok cium berkali-kali. Sungguh la chenta bodoh namanya.

Rasa cam tak sabar nak tengok Waris Jari Hantu pulak, sebab semangat rimau ni aku dah dengar dari zaman kecik lagi. Kampung mak aku kat N9, nama kampung pun Kampung Tanjung Rimau. Orang kampung situ cakap, kadang-kadang dorang nampak harimau besar gila, mata merah, jalan kat celah semak. Harimau jadian la tu. So citer pasal semangat rimau ni aku dah biasa sangat dengar. Tu yang tak sabar nak tengok sama ke tak dengan cerita yang aku dapat dulu.

Takleh tulis panjang-panjang la, nak date ngan laki aku jap. Later.


posted by aveo757 @ 10:22 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER