walk on wings, tread in air: Although you decided to end it all on April 1, you will never be forgotten <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Although you decided to end it all on April 1, you will never be forgotten
2007-04-01

On April 1, 2003, when many people were playing April Fool's jokes, Leslie Cheung, the Hong Kong actor and pop legend, played his biggest and his final role when he jumped from the Mandarin Oriental Hotel in Hong Kong. And I'm very sure that today, thousands of heavy-hearted fans from around the world will gather in Hong Kong for ceremony to mark the fouth anniversary of the death of the city's megastar. How I wish I can join them. Gila kan aku?

Ok, enuff with the commemorative start off.

Pagi ni hubby aku keje, so boring sket. Jadi, disebabkan demam aku tak kebah-kebah lagi aku telah mendapat satu akal untuk bagi demam aku baik cepat. Caranya, membuat kerahan tenaga dengan melakukan aktiviti OPS PUNGGAH. Habis stor aku geledah. Selama ni stor tu opis kedua laki aku, so today aku masuk la kemas-kemas. Camne la dia boleh lepak kat dalam tu lama-lama sebelum ni? Aku nak masuk lebih dari 10 minit pun paler aku dah serabut. Punyala macam tongkang pecah. So tadi sudah kemas, jadi, sudah gorgeous sket stor tersebut.

Semalam kannnnnnn, aku shopping tauuuuuuuuuuuuuu.
Aku beli kasut 2 bijik tauuuuuuuuuuuuuu. Pastu beli eyesahdow idaman tauuuuuuuuuuuuuu.
Ngahngahngahngahngah. Seronottttt.
Tapi sebab laki aku tak kasik aku ambik gambar kasut ni semua so aku tak dapek berbuat demikian. Tapi atas dasar riak yang membuak-buak aku nak bagitau jugak kasut aku kaler grey-silver-metallic and also pink.

Nak elaborate lagi? Bolehhhhhhhhh.

Yang kasut metallic tu depan dia ada ribbon besar, pastu yang pink kaler tu pun ada ribbon, tapi kecik je. Yang penting kasut-kasut aku jenis yang bogel and tali lilit-lilit kat pergelangan kaki. Aku memang tak suka sangat pakai kasut spesies tutup aurat. Aku suka yang bogel nampak jari kaki. Walaupun kulit kaki aku tona warnanya agak kemendungan, pedulik haperrrrrrrrrrrrrrrrr. Aku nak tunjuk gak.

Pastu semalam aku telah mengapply satu job vacancy baru tapi kat KL. Company tu memang fabulous, well-known and ada potential, kira payah sket nak bankrupt sebab the company ada affiliations with several organizations abroad. And currently working closely with government. Since dulu company ni jugak yang out of nowhere offer aku join them to Massasuchet, so now I'm just trying my luck. Kalau sangkut and offer gempak, apelah kiranya jika hamba menyahut offer itu. Bukan aku tak suka kompeni skang ni, tapi bak kata Anuar Zain, ku mengerti perpisahan ini bukan kerana kau membenci tapi kasih sayang yang kuberi tiada lagi bersama. Macam tu la situasi aku kat kompeni skang.

Ok beb, aku nak tengok Pocoyo.

posted by aveo757 @ 10:02 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER