walk on wings, tread in air: Sorryla beb, aku penat, entry pun macam sampah je <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Sorryla beb, aku penat, entry pun macam sampah je
2007-03-14

Rajinnya korang-korang ni hapdet blog tetiap hari. Blog aku ni naik bersawang dah.

Okkkkk...I am back!! Aku sebenarnya balik dah from Tganu Senin lepas, tapi dek kerana tuntutan kerja yang sungguh dengki akan masa senggang aku, jadi terpaksa la aku perabihkan kejer-kejer yang menimbun. Pun tak siap-siap lagi sampai skang. Tak buat pun menimbun, buat pun makin menimbun, so baik aku hapdet blog lagi banyak pahala.

Sepatutnya esok aku kena gi Melaka, tapi macam MALAS sebab keje skang pun takleh nak settle, ada hati nak pi jalan tempat lain? Pastu tadi bos aku cakap dia gantikan orang lain untuk pi Brunei next week. Sukurrrrrrrrrrrrrrrr nikmat!! Aku sebenarnya macam suam-suam kuku nak pegi bila terima arahan last week. Kang kalau aku kata taknak kang, panjang lak aku pidato lam bilik CEO, so aku main hangguk je la. Aku memang dah cara-cara nak guna jari kaki je buat keje ni. Seb baikkkkkkk.

So, now aku nak siapkan keje dulu. Keje yang pertama.....TIDO!

Partner aku dah standby dah ni, dok pandang-pandang aku. Seblom dia bagi nasihat 'toksah balik la Di, tido je kat opis buat keje, esok abang belikan TOTO' baik aku off laptop dulu.


Ini adelah kami suami isteri yang dikurniakan Tuhan keceriaan mental yang berlipat ganda.
See, muka aku muka letih gila kan?
Cau cin cau!



posted by aveo757 @ 10:30 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER