walk on wings, tread in air: Laksamana Wan Muhammad Redza Farrel <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Laksamana Wan Muhammad Redza Farrel
2007-02-28



Nampak itu panglima di atas?
Yeahhhhhh..
Itu panglima sudah kecundang sehingga mendapat 2 jahitan.
Bagus!!!

Ni semua Cartoon Network punya penangan. That day, aku tengah sedap mengadap laptop, aku sempat dengar dia jerit, 'Osomennnnn!!' (Otromen), kejap je lagi aku dengar 'adoi, akitnya..'. Slow je bunyik dia cakap sakit tu. Tapi sebab seblom dia cakap 'adoi' tu aku dah dengar satu macam terhentak je bunyik, aku tengok darah dah memancut-mancut kuar dari dahi dia. Dah la aku ni jenis cepat panik kalau tengok darah, sama naik aku menjerit berlawan-lawan ngan Redza. Redza pulak bila nampak je darah kat tangan makin kuat dia pekik, nak je aku tampar sekali. Lagi kuat dia jerit, lagi banyak darah kuar, lagi nak pitam aku rasa. Kang anak tak apa-apa, aku lak yang kena usung pi spital.

Terus aku call hubby aku suruh balik sebab aku dah menggigil tengok darah. Dah la kat klinik Dr tu suruh aku masuk sekali, alaahaiii...mintak nyawa sekejap. Rasa lutut aku longgar semacam. Kesiannya aku tengok Redza. Tapi dia ni kejap je, masa Dr jahit tu terpekik-pekik la, auta karey betul. Padahal Dr dah bagi bius. Elok je Dr abis jahit, cehhhh, siap boleh terus duduk, ajak aku pi beli belon bagai.

Tu gamaknya denda sebab dia kena jahit la tu. Layann.

Aku ingat dah tobat dah. Malam yang sama dia start bukak pencak silat balik. Kali ni siap ada adegan terjun maut lagi. Seb baik takde apa-apa.

Tu la, anak aku ni hero okk?? Saper nak jadikan anak aku menantu angkat tangan!

posted by aveo757 @ 4:36 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER