walk on wings, tread in air: Budak hitam yang belagak <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Budak hitam yang belagak
2007-01-04


Ada la satu budak hitam ni.
Bukan aku.
Tapi laki.
Sangat perasan.
Macam la kau hensem.
Kalau hensem takpela jugak.
Seb baik ko ni dijadikan sebagai lelaki.
Kalau jadik pompuan konfem sangat tak laku.

Tergamak ko nak belagak.
Yang ko tu banyaaaaaaaaaaaaaaaak awek.
Ko tengok muka ko kat cermin sket.
Apakah ko layak dikatakan hensem?
Banyaaaaaaaaaaaaaaaaak la.
Ko paham ke apa makna 'hensem' itu?

Tiap-tiap hari tunjuk gambar awek baru.
Claim awek tu minat kat ko.
Ko payah la pulak nak pilih mana satu nak dijadikan bini.
Apa ko nak buktikan sebenarnya nih?
Yang ko tu paling hensem begaya mutu keunggulan kat kompeni ni?
Yang ko tu bahan rebutan?
Yang ko sedang dilema tak tau nak pilih sape sebab semua yang minat ko tahap Miss World?

Ko sedar tak awek-awek yang konon macam kejar ko sangat tu semuanya jenis yang dah sampai due date?
Sebab tu la diorang nak kat ko sebab ko pun dah overdue.
Tu pun kalau betul la dorang nak kat ko which aku rasa tidak benar sama sekali.

Boleh benti jadik perasan tak?
Orang yang hensem takkan pukul canang dia hensem.
Kalau orang cam ko dikategorikan sebagai hensem gila, mau menangis Dr Muzaffar okkkk?

Pi audition Mencari Cinta la.
Kalau ko bejaya lepas intebiu 1st stage pun dah besar rahmat!
huahhuahahuahauuahhauahauuahauuahauah


::kalau hensem cam ni takpela gak. Errr...hensem ke si Zaf ni? Ayah sapaaaaa la nih???::

p/s : pinjam gambaq hang jap Zaf, nak jadikan role model. Nak letak gambar laki aku, teramat hensem la pulak. Eh.

posted by aveo757 @ 6:48 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER