walk on wings, tread in air: Good luck in the making of your new coming baby. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Good luck in the making of your new coming baby.
2006-12-17

Today wedding Zana kat rumah sebelah lelaki, somewhere in Klang, lupa lak nama tempat. Actually Zana nikah last week,tapi Ahad lepas aku lak buat makan-makan so ini hari musti pegi Klang jumpa dia. Sebak aku kejap bila nampak sign 'Mohd Anis & Rozanarita;'. 6 tahun aku kawen Zana, baru la ko naik pelamin. Penat aku tunggu. So lepas ni boleh kita jemaah buat baby, so anak kita esok masuk skool tahun yang sama, ok??





::Panasnya kat Klang tadi, cair mekap aku. Begambar lak dengan Zana. Nampak sangat la ke'beyonce'an aku...HAHAHAHAH. Cantik awak Zana. Nyesal Abu. ngehngehngeh::

First time aku gi kenduri orang hidangkan sambal tempe. Gila besttttt!!! Aku rasa mesti Anis ni ada tempias-tempias Jawa. Orang Jawa je kuat makan tempe ni. Dengan ayam goreng,sambal tempe, rendang daging gila empuk, air sirap 3 kali tambah. Best..best!! Tak rugi aku kosongkan perut aku before kuar tadi. Kalau tadi kenduri adik aku, lama dah aku tambah sambal tempe tu. Lagi satu, kat sini jugak la first time aku tengok orang tak hidangkan telur untuk tetamu. Ada satu bakul kat atas meja buffet tu dia letak telur and gula-gula kat dalam, saper nak ambik, ambik. Kalau yang datang tu tatasusila dia tinggi takpe. Buatnya yang datang jenis bukit mari, dengan bakul bakul sekali dia nak sumbat lam handbang. Kalau buleh la...

On the way back, gi ambik gambar passport Reza. Nak pi Singapore and Bali dah ni, passport Reza tak wat lagi. Kang mak bapak gi Bali naik flight, anak naik tongkang. Nak ambik gambar pun satu masalah gak. Apa la kena ngan anak aku ni. Padahal aku dah riba dah, merengek-rengek 'takut..takut'. Apa yang ko takut? Kalau kamera bapak ko tu pandai lak ko picit sana sini sampai nak terbenam button dia. Sampai 6-7 kali snap baru la dapat gambar yang boleh melepasi pintu imegresen. Itupun muka macam baru lepas kena sunat.

Pastu singgah jap nursery, carik bunga kiambang. Biasalah, En Ridzuan tengah gila kolam ikan. So, kolam aku dah ada pokok kiambang...:D





Aku rasa satu hari aku nak simpan semua ikan-ikan ni, jadikan kolam ni spa. Boleh la aku berendam bersama berudu!!


posted by aveo757 @ 4:57 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER