walk on wings, tread in air: Peminat rahsia yang bodossss <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Peminat rahsia yang bodossss
2006-10-28

24.10.06
9.54am
Selamat hari raya diana,

26.10.06
10.36am
Sorry lewat reply sms u, im ur secret admire apa apa pun happy always tau

26.10.06
8.16pm
Sbb u dah kawin i jadi secret admirer jaga line ma huhuhuhu

28.10.06
9.23am
Wat pe? Line clear kalau sms tak huhuhuhuhuhuhu

28.10.06
12.32pm
I danny baru balik malaysia raya ni, dulu kenal u masa u ada blog, sempat minta number u masa tu,


Kepada 'secret admirer' aku ni, sila la menjadi lekas dewasa.
Zaman orang hantar sms guna line prepaid ni aku rasa zaman jahiliah. Memang sesuai sangat la zaman tu dengan kau.
Aku tau la ni mesti takde keje lain la kan, nak track aku tengah buat apa, life aku happening ke tak, aku ni melayan jantan ke tak.
Hoih! Silap orang la deyyyyyy.
Untuk pengetahun Danny a.k.a secret admirer a.k.a BACUL, apa la pekdahnya ko ni berusaha keras nak mengganggu hidup aku yang amat happening ni? Ko takde keje ke beb? Kalau dah kemaruk nak kumpul duit raya pun, jangan la sampai accept job murahan jadik pencacai bang.

Cenggini la. Aku pun tak tau apehal la secara tiba-tiba mencanak-canak 'secret admirer' aku. Kalau ko setakat nak test tengok aku ni bitch ke tak, menggeletis ke tak, mintak mahaaaaaaaaaaapp la ok? Kalau aku nak merasa jadik bitch pun, aku pilih bulu gak bang. Takat jantan main-main hantar sms guna line prepaid ni sah aku memang tak layan la. Ni semua stok-stok kote kecik.

Aku memang tak penah la nak bagi hp number aku kat strangers. Jangan berangan la ko penah kenal aku masa kat blog dulu. Hampasss..nak menipu, tapi bangang.

posted by aveo757 @ 11:40 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER