walk on wings, tread in air: Aku sangat boring dan boring <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Aku sangat boring dan boring
2006-09-05

Hari ni aku start day aku dengan senyuman. 7.15am, bangun serentak ngan hubby aku, apa kena ntah, masing-masing liat nak bangun hari ni. Pastu seperti biasa bawak tuan muda aku tawaf kawasan rumah ngan keta, layan blues dia jap, then baru gi keje.

But hari ni, aku kena hantar mak metua aku dulu kat station bas S/Alam, tunggu kejap sampai dia dah betul-betul dapat seat, aku pun blah. Rasa malas nak masuk opis sekarang, hari-hari bangun nak MC, hari-hari bangun nak EL, hari-hari bangun nak benti kejer. Hari ni pun malas, jadi aku merayap pi jumpa customer aku jap. Sembang lebih kurang, perut lapar dah ni. Aku sms Ann tak reply. Asal call masuk box. Baru smlm borak2 sambil kutuk bos, kutuk kompeni, takkan today dah resign kot. Hahaha.
Aiseyyy..berat ni. Sape la nak makan ngan aku ni? Azie dah la MC. MC operate ketumbit. Ketumbit pun nak operate. Tenyeh minyak gamat je lah sudah.

Di saat-saat aku menaip article ni, perut aku dah tukar track ke lagu rap. Ni kira klimaks dah ni, si Aini kalau aku kira sampai seploh tak muncul kat depan pintu ni, haruss aku pitam. Tak taulah apesal kebulor sangat ni. Semalam aku tak makan ke? Iskk..makan. Siap makan puding gula hangus lagi. Pehal ntah perut lapar lain macam ni.

Sat lagi nak pi KLIA lak, pastu balik rumah terus.

Ainiiii.....mana nasik goreng akuuuuuuu.


posted by Diana Ishak @ 1:31 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER