walk on wings, tread in air: Aku sangat boring dan boring <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Aku sangat boring dan boring
2006-09-05

Hari ni aku start day aku dengan senyuman..cam biasa la kan. Mandi kemudian-kemudian bley cerita, senyum mesti mau dulu. 7.15am, bangun serentak ngan hubby aku, apa kena ntah, masing2 liat nak bangun hari ni. Pastu seperti biasa bawak tuan muda aku tawaf kawasan rumah ngan keta, layan blues dia jap, pastu baru gi keje.

But hari ni, aku kena hantar mak metua aku dulu kat station bas S/Alam, so tunggu la jap sampai dia dah betul2 dapat seat, aku pun bla. Aku malas nak masuk opis, hari-hari bangun nak MC, hari-hari bangun nak EL, hari-hari bangun nak benti kejer,so sebab aku malas, jadi aku merayap pi jumpa customer aku jap. Sembang lebih kurang, perut lapar dah ni. Aku sms Ann tak reply. Asal call masuk box, ape kejadahnya pompuan ni?? Baru smlm borak2 sambil kutuk bos, kutuk kompeni, takkan today dah resign kot. Aiseyyy..berat ni. Sape la nak makan ngan aku ni??????? Azie dah la MC. Ketumbit pun nak operate. Apa kesss la kau??

Di saat2 aku menaip article ni, perut aku dah tukar track ke lagu rap. Ni kira klimaks dah ni, si Aini kalau aku kira sampai seploh tak muncul kat depan pintu ni, haruss aku pitam. Semalam aku tak makan ke? Iskk..makaaaann. Siap makan puding gula hangus lagi. Pehal ntah perut lapar lain macam ni.

Aku boringggggggggggggggggggggg!! Sat lagi nak pi KLIA lak..pastu takde de aku nak balik opis...bos pulak takde..perghhhhhhh, aku dah terasa-rasa landing atas katil ni.
AINIIII.....mana nasik goreng akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu??????

p/s : apekah anda jumpa jalan pulang??? Klang pun buley sesat..tak rugged betul.
posted by aveo757 @ 1:31 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER