walk on wings, tread in air: Khat <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




CONTACT ME

aveo757@yahoo.com

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Khat
2018-05-08

Ok hari ni naikkan Kurta Khat.
Kurta untuk raya 2018.
Kali ni ukuran semua slim fit sebab kebanyakkan yang beli kurta FleurMen sebelum-sebelum ni kurus-kurus belaka.
Marilah kita sama-sama cuci mata melihat model di bawah dan kurta yang beliau pakai.

Material kali ni guna cotton Ima.
Ini cotton paling best untuk baju lelaki.
Senang sangat nak iron and tak panas bila dipakai.

Size S-XL. Boleh refer size chart kat bawah sekali.

Ada 12 butang kat depan baju.
Tapi jangan risau. Itu butang 'eksyen' je. Nak kasik nampak stylo.
Padahal belakang dia zip sorok kat belakang :)

Selain tu ada zip kat hujung lengan untuk senang ambik wuduk.
Takde alasan untuk malas solat ye abang-abang.
Muka dah hensem, baju dah smart tapi tak solat, boleh jalan. Hahahah.

Pastu ada zip kat tepi baju (belah kiri).
Ni zip sorok, untuk senang nak tanggal/pakai baju.

Ada poket belah kanan.

Ada belahan kat tepi baju.
Nampak la smart sikit bila pakai bang.

Jahitan memang sangat kemas.
Siapa pernah beli kurta FleurMen tau dah kot kualiti jahitan macamana.

Macam biasa, kat bahagian tengah baju ada logo "FM".

Kali ni dah stop design kurta tenun asli Makassar.
Cukuplah 4 kali pakai konsep kain tenun.
This year design kurta konsep "relax and smart".
Takde la nampak "beria" sangat kalau nak pakai time solat Jumaat, kan.
Kebanyakkan lelaki tak suka design yang over, betul tak?

Dari 7-25 May, semua pembelian Kurta Khat ada FREE POS.
Jadi rebutlah peluang ni sekarang, sebelum kena bayar kos pos.
Kalau nak datang test baju, boleh mai sini :

Fleur by Mrs Him
18-1 Jalan Putra Mahkota 7/7A
Putra Heights, Subang Jaya
47650 Selangor.
Open : Isnin-Jumaat (9am-5pm) / Sabtu (9am-3pm)
Ahad & Public Holiday tutup.










Dah tau nak pilih warna apa?
Ok, boleh terus WHATSAPP SINI.


posted by aveo757 @ 11:11 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER