walk on wings, tread in air: 17th anniversary <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




CONTACT ME

aveo757@yahoo.com

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


17th anniversary
2018-05-03

Esok genap 17 tahun ber-roommate-kan En Wan.
Hari ni keje lagi, insyallah Jumaat aku cuti. Lepak kat rumah je. Celebrate marathon layan movie yang bersepah-sepah blom tengok lagi dalam laptop tu.
Jadi, macam biasa, setiap kali our wedding anniversary, ada promo untuk GreenAard.
Fleur by Mrs Him takde promosi sebab produk baru je launch.

Offer anniversary kali ni ada 2 type : Discount dan Shopping voucher.


1. Discount (untuk semua)
Yang ni memang offer umum.
Semua yang beli dari 3-4 May akan dapat harga di bawah :




Offer ni untuk semua pengguna GreenAard.
WHATSAPP SINI untuk beli.


2. Shopping Voucher (special untuk blog readers)
Aku nak bagi RM50 shopping voucher dengan syarat :

1. Pembelian mestilah RM250 atau lebih.
2. Beli dengan harga normal.

Contoh kalau beli GC Plus, kena beli dengan harga RM90/botol.
Belilah 3 botol supaya amount melebihi RM250.
3 botol bersamaan RM270.
Tolak shopping voucher, dapat RM220.
Maknanya harga sebotol cuma RM73.33, lebih murah dari offer di whatsapp RM78/botol.
Campur-campur produk pun boleh asalkan cecah RM250.
Shopping voucher ni berbaloi untuk yang nak beli kumpul stok atau nak beli ramai-ramai dengan kawan.

Yang nak dapatkan shopping voucher, boleh terus isi form di bawah.
Kuantiti atau apa-apa instruction tuliskan di ruangan 'maklumat tambahan'.
Yang taknak shopping voucher please klik link whatsapp tadi.



1. Nama
2. Email
GreenAard : GC Plus, RM90
Nutrijuice, RM59
Cleansing Gel, RM59
Makeup Remover 50g, RM39
Makeup Remover 125g, RM65
Basic Value Pack, RM149
4. Alamat penuh beserta poskod
5. No Tel
6. Maklumat tambahan (jika ada)


posted by aveo757 @ 9:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER