walk on wings, tread in air: Gurindam Jiwa <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




CONTACT ME

aveo757@yahoo.com

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Gurindam Jiwa
2018-04-30


Mempersembahkan koleksi raya Fleur by Mrs Him 2018 - Gurindam Jiwa.

Dari last week lagi aku dah start letak teaser demi teaser.
Setiap teaser mesti ada pantun sekali.
Ada 2-3 orang yang curious tanya apesal klasik sangat teaser kali ni.

Baju raya tahun ni konsep kembali ke zaman silam :)
Dan disebabkan koleksi tahun ni aku namakan Gurindam Jiwa, hence the pantun dalam setiap teaser.

Taknak tulis panjang-panjang.
Kat bawah ni ada gambar setiap kod and ada size chart kat bawah sekali.
Harga pun ada sekali dalam gambar.

Info paling penting adalah :

1. Dari hari ni hingga Rabu (30 April - 2 Mei), setiap pembelian akan dapat matching shawl.
2. Yang beli hari ni sahaja free postage (30 April).

Takyah susah-susah nak cari shawl untuk baju ni dah, aku bagi pree.
Selepas tempoh 3 hari ni, harga masih sama cuma tak dapat shawl dah.

Material top : Satin Roberto Cavalli
Material skirt : Satin Silk
Top : Bahagian depan berzip (bukan butang)







*update : Asmara hanya tinggal size S*



Time order, sebutkan kod dan size.


posted by aveo757 @ 8:50 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER