walk on wings, tread in air: Cabutan Bertuah <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Cabutan Bertuah
2017-06-20



Seperti yang dijanjikan, video kat atas tu adalah video cabutan bertuah untuk customer yang beli GreenAard di booth kat PWTC yang lepas. So, nama-nama kat atas tu semuanya dah pernah beli GreenArd sebelum ni, jadi kita akan retrieve address dalam sistem. Kalau tak jumpa, kita akan call untuk mintak address. Semua hadiah akan dipos hari ni so that sempat la nak pakai lipstik Shu Uemura pagi raya.

Semalam punyalah lemaunya aku ngan En Wan.
Seb baik semalam aku dah raya. Memang sepanjang hari membuta je oi. Selamba terbongkang atas katil dari 6.30pm sampai 9.30pm. Ntah hape la laki aku ngan mak dia berbuka semalam. Ya ampunnn memang hantu betul menantu sorang ni. Bangun dalam keadaan makanan pun takde, lalu tidur semula dalam kelaparan. Nampaknya semalam aku 'puasa' lagi lama dari orang yang berpuasa.

En Wan demam the whole day, siap dengan pakej muntah and diarrhea sekali.
Aku rasa sebab badan dia haywire bila dia kepenatan plus tak cukup tido last week penangan PWTC punya hal. Badan dah tua katakan. Mujur badan tak jem terus. Pagi ni alhamdulillah, nampak lega sikit. Tu pun aku suruh lepak kat rumah taknak. Nak betulkan cermin kereta la, nak pi bank la. Sukatilah, janji aku punya KFC drive thru dia belikan. 😂😂

Ok, hari ni aku up shawl paling latest.
Shawl ni patutnya sampai Jumaat lepas, plan nak bawak ke Mood Republik.
Sekali, kastam baekkkk punya tahan shawl ni. Takpe, kita up today je lah.
Hari ni masih boleh buat postage, sempat sampai before raya Pos Laju cakap.
Video bawah ni aku tunjukkan camana lembut and cantik warna dia (sendiri punya sendiri cakap cantik lah kisah apa kan. Hahaha).




Material yang ni jauh lebih best dari satin Cavalli. Yang ni material sangat lembut and sangat jatuh dipakai. Video paling atas tadi adalah video aku pakai new shawl. Ok je, walaupun lembut tetap senang bentuk. 

Kali ni aku pakai satin Setafura - jauh lebih best.
Tak caya, kau beli pastu kau rasa sendiri lenbut tak lembutnya.

Kali ni aku re-print some shawl lama yang orang request untuk re-stok tapi menggunakan material Setafura, antaranya :

1. Shawl Desa Pagi
2. Shawl Desa Senja
3. Shawl City Brown
4. Shawl Women's Dream Closet Pink
5. Shawl Butterflly - NEW!
6. Shawl Kids Doodle - NEW!

Shawl yang aku pakai video atas is Shawl Butterfly Pink.

Harga RM89/pc (sebab material lain)
Size 180 x 65cm
With box

Sempat pos hari ni kalau nak beli.

Gambar di bawah. Kalau nak tengok actual warna boleh refer balik video atas :



Doodle Tortilla Brown 



Doodle Blush Red



Doodle Mauve Purple



Butterfly Pink



Butterfly Lime Green



Butterfly Flint Grey



Women's Dream Closet Pink



City Brown



Desa Senja



Desa Pagi





Name:
Email Address:
Shawl: Doodle Tortilla Brown
Doodle Blush Red
Doodle Mauve Purple
Butterfly Pink
Butterfly Lime Green
Butterfly Flint Grey
Desa Senja
Desa Pagi
City Brown
Women's Dream Closet Pink
Location: Semenanjung, RM89/pc
Sabah/Sarawak, RM94/pc
Address:
Phone:


posted by aveo757 @ 12:04 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER