walk on wings, tread in air: Ephyra Lips <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Ephyra Lips
2017-05-23

Amaran awal : Entry ini mengandungi video tuan tanah selama lebih kurang 17 minit. Kalau tak sanggup hadap, sila cari jalan keluar sebelum terpesona dengan video tersebut.

Aku ni boleh la lupa lansung yang Ephyra ada buat lipstik.
Actually aku tau dah pasal ni sebelum dorang release dulu, sebab di Miza (founder) ada bagitau.
Tapi lepas tu aku pun lupa terus.
Until lepas aku buat demo Makeup Remover tu, Miza cakap why not buat demo lipstik dia jugak sambil-sambil aku buat makeup remover tu.
Barulah teringat Ephyra pun ada lipstik (lip matte).

Ok ni aku buat video.
Ephyra ada 5 color setakat ni :

💋 Scarlett Plum
💋 Pink Peony
💋 Red Kiss
💋 Whisper Nude
💋 Amber Rose

Dalam video ni aku gunakan Makeup Remover GreenAard untuk lap lip matte.
Yang pernah guna lip matte tau lah susah tak nak hilangkan lip matte. Kalau setakat sabun muka tu memang takkan tanggal punya dengan sekali basuh.

Tengok video sampai habis lepas tu aku ada special news untuk korang.





Not bad jugak la warna-warna dia.
Tadi aku ingatkan warna ni semua tak kena ngan kulit aku.
Dalam hati aku cakap "Berani si Miza ni suruh aku demo. Kulit aku dah la gelap. Mampus ranap bisnes pompuan ni karang aku buat". 😂😂

Tapi bila dah try tadi hmmmm takde la terbalik sangat bibir aku lepas pakai kaler-kaler ni, kan?
Especially yang Scarlett Plum tu macam cantik pulak kat wajah kesayangan hamba ni. Kahkahkah. Dah la tahun ni raya tema violet putple. Macam dah masuk dah ngan kaler lipstik tu. Beraya ngan lipstik baru la guwe tahun ni.

Sebenarnya, syarat nak pakai lipstik - kena konfiden.
Tu je syarat dia.
Ada orang tak suka pakai warna merah menyala bukan sebab warna tu tak cantik, tapi sebab tak yakin boleh carry warna terang.
Kalau tengok model-model antarabangsa yang kulit gelap, dorang mana ada pilihan nak pilih pakai kaler ikut ton kulit. Apa yang boss bagi, dia kena pakai. Tapi apa yang dorang pakai selalunya cantik je kita nampak. Tu sebenarnya impak dari rasa konfiden. Bila konfiden, apa yang dipakai mesti nampak kena je.
So, korang jangan takut nak bereksperimen dengan warna. Tenyeh je la kaler apa pun, blend sikit sana sini lebih kurang, mesti nampak cantik punya.

Ni aku nak bagitau, sape yang beli Ephyra, dah tak boleh beli kat website GreenAard lagi.
Aku dah tarik keluar dari website.
Now, pembelian Ephyra hanya di blog saja.

Ok, untuk bulan May ni, bermula dari hari ni sehingga 2 Jun, aku ada offer untuk pengguna Ephyra yang nak try lipmatte ni. 
Lip matte ni harga dia RM36/batang.
Tapi, aku tak jual lip matte ni.
Aku akan provide dalam bentuk pakej saja. Kalau nak beli lipstik je, silakan beli terusssss kat HQ Ephyra.
Ada 3 pakej aku sediakan.
Tapi, lip matte limited.
Dalam form di bawah ada option untuk pilih lip matte.
Kalau lip matte yang korang nak tu masih ada dalam form, maknanya stok untuk that color masih ada. Kalau takde, maknanya dah habis. Sebab macam aku cakap tadi, aku tak jual sebatang-sebatang, Lip matte ni aku carry sempena pakej yang aku buat ni je. Jadi cepat-cepat book now.
First delivery untuk Pakej Ephyra ni semua akan dibuat pada Khamis (25 May) sebab minggu ni kitorang semua busy prepare untuk Mood Republik Ipoh, Jumaat ni nak gerak ke sana. Ditambah lagi dengan order and packing untuk GreenAard everyday.
So untuk pakej Ephyra kita deliver all start Khamis ni.
Semua pakej ni hanya sehingga 2 June saja. Boleh check form di bawah :



Name:
Email Address:
Pakej: 1 x Ephyra collagen + 10 free sachet, RM197 (Semenanjung)
1 x Ephyra collagen + 10 free sachet, RM207 (Sabah/Sarawak)
1 x Ephyra collagen + 5 free sachet + Ephyra Lips, RM197 (Semenanjung)
1 x Ephyra collagen + 5 free sachet + Ephyra Lips, RM207 (Sabah/Sarawak)
1 x Makeup Remover + 1 Ephyra Lips, RM96 (Semenanjung)
1 x Makeup Remover + 1 Ephyra Lips, RM100 (Sabah/Sarawak)
2 x Inteemor, RM90 (Semenanjung)
2 x Inteemor, RM100 (Sabah/Sarawak)
Lip matte: Pink Peony
Red Kiss
Quantity:
Address:
Phone:

.
posted by aveo757 @ 9:23 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER