walk on wings, tread in air: HAPPY BIRHDAY GREENAARD! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

HAPPY BIRHDAY GREENAARD!
2016-09-01

HAPPY BIRHDAY GREENAARD!

Dah setahun dah GreenAard in the market.
Dari 1 produk, dah nak masuk ompek.
Sempena birthday GreenAard ni, hari ni aku launch new gift :



Dah lama dah agen-agen aku dok request botol air, aku pun tak tau kenapa nak kena bagi botol air. Hahaha. Tapi aku take note semua tu, dan aku realisasikan impian pada anniversary GreenAard yang pertama.

Celebration?

Takde keje.
Aku hari ni bersimpang-siur dengan macam-macam benda nak buat.
Sampaikan aku lupa hari ni ada interview. Dengan muka aku berselipat, nasib baik dia tak ambik gamba. Kalau tak harus aku tolak je En Wan ke depan.

Actually semalam aku dah naikkan promo new gift ni kat FB/IG tapi tak sempat kat blog sebab semalam kan cuti merdeka, so aku merdekakan diri dari mengupdate blog. Tapi rasanya dari semalam lagi dah start orang beli GreenAard untuk dapatkan botol ni. Ok kat sini lagi sekali aku tuliskan syarat nak dapatkan gift ni :

Beli 1 GC Plus, dapat 1 gift.

Beli 2 Nutrijuice, dapat 1 gift.

Beli Combo Deal dapat 1 gift.

Beli Cleansing Bar je tak dapat gift sebab ni new product, masih dalam harga pengenalan lagi. So ko dapat harga pengenalan.

Nak order boleh ke website www.greenaard.com
Atau Whatsapp admin 012-7728976.

Serentak dengan birthday GreenAard ni jugak, aku launch new kurta, kurung and kebaya from Fleur by Mrs Him/FleurMEN.

Cuci mata di sini.
Lepas tu boleh ke website www.fleurbymrshim.com untuk beli.
Nak beli thru whatsapp pun boleh tapi pastikan ko dah tau la nak warna apa, size apa.
Jangan pulak kat whatsapp baru ko nak mintak gambar lah, size lah. By the time ko tanya segala tok nenek soalan, baju pun dah settle orang beli. Sebab kat bukan saja kat whatsapp, tapi kat website and FB pun orang order, jadi ada 2 admin and satu website yang akan handle ordering ni. Kalau tak bersedia dengan size and color, kekalutan bakal menjelma.



For the first time aku produce kebaya.
Ni pun sebab ramai nau yang tanya bila nak buat baju untuk orang size kecik.
So, aku terus buat kebaya. Kalau tak cukup kecik gak ni, ko beli je la baju kat kurung kat Anakku. Situ semua kecik-kecik.

Ada 2 design.
Kebaya Maharani.
Kurung Ivy 2.

Kurung Ivy 2 tu ni aku namakan Ivy sebab konsep dia sama macam kurung Ivy yang lepas.
Cuma kurung Ivy 1 zip depan tu panjang sampai ke bawah.
Kurung Ivy 2 ni, memang kurung moden yang zip depannya sekerat je, khas untuk menyusukan anak.
Kurung Ivy 1, bahagian chiffon tu di atas, tapi Kurung Ivy 2 chiffon di bawah.
And aku ubah sulaman jadi sulaman bunga lain.

Silakan lah cuci mata.


 Rust Orange


 Rust Orange


 Eros Pink


 Eros Pink


 Hyacinth Purple


 Hyacinth Purple


 Lady Luck Green


  Lady Luck Green


 Light Beech


  Light Beech



Pandangan bahagian belakang.





Ivy 2
Royal Blue


Ivy 2
Royal Blue


Ivy 2
Tortilla Brown


Ivy 2
Tortilla Brown


Ivy 2
Grey


Ivy 2
Grey


 Ivy 2
Pink


  Ivy 2
Pink


 Ivy 2
Green Turquoise


 Ivy 2
Green Turquoise








Kurta, esok aku letak kat blog.

posted by aveo757 @ 5:11 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER