walk on wings, tread in air: OKTO-FFER <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


OKTO-FFER
2015-10-26


1. Aku tak sempat nak tulis entry panjang-panjang now, tapi kena update jugak sebab aku dah nampak since semalam orang start order Ephyra. Ada banyak benda aku nak update tapi tak dan lagi ni.

2. Jadi, sebelum korang kerugian beli sampai RM197/kotak bulan ni, ni aku naikkan new promo OKTO-FFER DEAL.

3. Kalau beli sekotak masih RM197. Tapi kalau beli 2 kotak, sekotak boleh dapat dengan harga cuma RM167. Jadi, pandai-pandai lah kongsi ngan kawan-kawan. Share-share supaya boleh beli dengan harga murah.

4. Sila klik sini beramai-ramai untuk beli OKTO-FFER DEAL




Lagi satu, siapa yang beli produk Fleur by Mrs Him, rajin-rajinkan diri buat flatlay and join our FLATLAY CONTEST sebab kita nak bagi free store credit berjumlah RM200!

This RM200 ni korang boleh redeem APA SAJA produk yang ada dalam www.fleurbymrshim.com.

APA SAJA.

Tak kira Ephyra ke, GreenAard ke, atau produk Fleur by Mrs Him sendiri.

Redeem SATU KALI saja.

Caranya :

1. Ambil gambat flatlay produk Fleur by Mrs Him.

2. Share di blog/FB/IG. Kalau korang share di FB and IG sila tag kita. Our FB is Fleur by Mrs Him, manakala our IG is @fleurbymrshim.

3. Gunakan hashtag #fleurbymrshim #flatlay.

4. Contest valid sehingga 30 Oktober 2015.



posted by Diana Ishak @ 11:50 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER