walk on wings, tread in air: OKTO-FFER <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

OKTO-FFER
2015-10-26


1. Aku tak sempat nak tulis entry panjang-panjang now, tapi kena update jugak sebab aku dah nampak since semalam orang start order Ephyra. Ada banyak benda aku nak update tapi tak dan lagi ni.

2. Jadi, sebelum korang kerugian beli sampai RM197/kotak bulan ni, ni aku naikkan new promo OKTO-FFER DEAL.

3. Kalau beli sekotak masih RM197. Tapi kalau beli 2 kotak, sekotak boleh dapat dengan harga cuma RM167. Jadi, pandai-pandai lah kongsi ngan kawan-kawan. Share-share supaya boleh beli dengan harga murah.

4. Sila klik sini beramai-ramai untuk beli OKTO-FFER DEAL




Lagi satu, siapa yang beli produk Fleur by Mrs Him, rajin-rajinkan diri buat flatlay and join our FLATLAY CONTEST sebab kita nak bagi free store credit berjumlah RM200!

This RM200 ni korang boleh redeem APA SAJA produk yang ada dalam www.fleurbymrshim.com.

APA SAJA.

Tak kira Ephyra ke, GreenAard ke, atau produk Fleur by Mrs Him sendiri.

Redeem SATU KALI saja.

Caranya :

1. Ambil gambat flatlay produk Fleur by Mrs Him.

2. Share di blog/FB/IG. Kalau korang share di FB and IG sila tag kita. Our FB is Fleur by Mrs Him, manakala our IG is @fleurbymrshim.

3. Gunakan hashtag #fleurbymrshim #flatlay.

4. Contest valid sehingga 30 Oktober 2015.



posted by aveo757 @ 11:50 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER