walk on wings, tread in air: Esok la entry panjang sikit. Dah 3-4 hari aku tulis entry panjang. Kali ni biar entry sikit tapi tajuk je panjang. Kah Kah Kah. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Esok la entry panjang sikit. Dah 3-4 hari aku tulis entry panjang. Kali ni biar entry sikit tapi tajuk je panjang. Kah Kah Kah.
2015-02-23


Tak sempat nak update new entry.
Semalam sampai dari Tganu, hari ni cuma ada sehari untuk clearkan keje-keje sebelum esok aku kembali outstation.
Utara, until Thursday.

Tadi aku update new pakej untuk Ephyra.
Today officially DI-scount Deal aku tarik keluar.
Tapi yang masih belum guna DI-scount Number jangan risau, boleh je guna.

Gi tengok sendiri apa yang aku sediakan untuk pakej terbaru Ephyra ya.
Jangan sentap-sentap tak dapat gift.
Ni aku dah bagi sehabis baik punya gift ni.
Semua pakej ada gift. Takde yang tak dapat hadiah tak best, semua best.
Yang beli sekotak pun aku datangkan balik gift extra 5 sachet. Ingat tak best ke hadiah extra 5 sachet tu? Best okeh. Jimat 5 hari punya minum.

Klik sini untuk view pakej terbaru Ephyra

Aku dah save apa aku nak tulis new entry. Esok-esok la kot kat hotel.
Hari ni tak sompek.
Bye all, take care. Doakan aku selamat pegi and balik.
Dan berjaya makan pasemboq and laksa Kak Su.



posted by Diana Ishak @ 11:34 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER