walk on wings, tread in air: Ephyra : Promo : Happiest Day <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Promo : Happiest Day
2014-10-10

Lupa betul aku pasal ni.
Rabu lepas ye ye je aku bagitau ada Happy Hour Jemahat ni, dah nak keluar gi appointment baru aku teringat. Tu pun sebab baca email reader tanya bila Happy Hour start.

Kali ni aku bukak untuk pembelian sekotak.
Sebab last time punya Happy Hour ada yang tanya apesal takde diskaun untuk sekotak.
Sebenarnya, sekotak memang takde diskaun.
Tapi hari ni aku bukak.
Only for one day.

Memandangkan aku ada banyak tempat nak pegi hari ni, jadi aku tukar Happy Hour ke Happy Day sebab takut tak sempat nak update blog. Disebabkan aku pun nak 'happy' jugak tanpa sebarang tekanan nak mengecheck order form today, so ni aku bagi siap-siap akaun number. Terus masukkan duit ya. Tapi WAJIB isi form dulu. Pastu nak bank in, silakan.

Ok, promo berhenti di sini. *new update*

Emailkan prove of payment to : health[at]xzizbiotech[dot]com

Thank you.

Have a nice day.



posted by aveo757 @ 9:53 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER