walk on wings, tread in air: Basuh mata <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Basuh mata
2014-05-21

Belum ada masa nak tuilis entry panjang-panjang walaupun ada banyak benda nak tulis.
Jadi, nikmatilah ini dulu.
Bahan mencuci mata. Gaji dah masukkan...


Iklan 1

Ni salah sorang reader/blogger yang aku rajin menyembang tapi tak penah lansung jumpa. 
Tapi jangan risau, ni spesis boleh dipercayai.
Dia keje kat Rome, now dia nak balik for good.
Kepada sesape yang nak pesan henbeg boleh pesan kat dia sementara kontena dia masih ada space. Kang kalau dah tak muat, sila geget jari kaki.
Email dia : gogumahanna@gmail.com


Iklan 2

 First time aku tau bisnes ni wujud.
Nasik fresh hari-hari diterbangkan dari Kelate, pehhhh.
Rakyat Malaysia sangat terer berbisnes. Semua benda boleh jadi duit okeh.
So, sesape yang teringin nak makan nasik berlauk made in Kelate, boleh call budak tu.
Nombor phone kemain terang lagi aku tak cover.


Iklan 3




Iklan 4




Iklan 5



Iklan 6




Iklan 7




Iklan 8




Iklan 9




Iklan 10




Iklan 11




Iklan 12




Iklan 13



Iklan 14



Iklan 15




posted by aveo757 @ 7:16 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER