walk on wings, tread in air: Basuh mata <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Basuh mata
2014-05-21

Belum ada masa nak tuilis entry panjang-panjang walaupun ada banyak benda nak tulis.
Jadi, nikmatilah ini dulu.
Bahan mencuci mata. Gaji dah masukkan...


Iklan 1

Ni salah sorang reader/blogger yang aku rajin menyembang tapi tak penah lansung jumpa. 
Tapi jangan risau, ni spesis boleh dipercayai.
Dia keje kat Rome, now dia nak balik for good.
Kepada sesape yang nak pesan henbeg boleh pesan kat dia sementara kontena dia masih ada space. Kang kalau dah tak muat, sila geget jari kaki.
Email dia : gogumahanna@gmail.com


Iklan 2

 First time aku tau bisnes ni wujud.
Nasik fresh hari-hari diterbangkan dari Kelate, pehhhh.
Rakyat Malaysia sangat terer berbisnes. Semua benda boleh jadi duit okeh.
So, sesape yang teringin nak makan nasik berlauk made in Kelate, boleh call budak tu.
Nombor phone kemain terang lagi aku tak cover.


Iklan 3




Iklan 4




Iklan 5



Iklan 6




Iklan 7




Iklan 8




Iklan 9




Iklan 10




Iklan 11




Iklan 12




Iklan 13



Iklan 14



Iklan 15




posted by Diana Ishak @ 7:16 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER