walk on wings, tread in air: Fleur by Mrs Him : JULIET <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Fleur by Mrs Him : JULIET
2014-04-07

Akhirnya mermaid skirt JULIET siap juga.
Lama dah aku plan nak buat ni tapi sebab drawing skirt ni beratuq dalam to do list, jadi ambik mnasa sikit. Baju tak jual ya, baju tu semua aku punya. Orangnya pun tak jual (ko ingat ada orang nak beli kau ke? Puiiiiiii). Skirt je dijual. Kalau ada sesape looking for mermaid skirt dari fabric high quality lycra, JULIET memenuhi citarasa anda. Kauuuuu, ayat aku.

Fabric JULIET ni tak jarang, aku memang purposely pilih yang good grade sebab au taknak letak lining. Panas la pakai lining. Malaysia very hot hot you know. Ada 5 pilihan warna.

Labuh kain : 100cm (kalau labuh, boleh lipat, sebab aku pun lipat)
Pinggang : can fit pinggang 78-90cm. Pinggang kain ni aku sengaja buat bergetak supaya boleh fit that range.Takde cangkuk-cangkuk.
Price : RM95, free postage.


SOLD OUT


SOLD OUT


SOLD OUT


SOLD OUT


SOLD OUT




Name:
Email Address:
Color RM95.00 : Juliet Black/White
RM95.00 : Juliet Yellow/Dark Brown
RM95.00 : Juliet Purple/Turquoise
RM95.00 : Juliet Red/Blue
RM95.00 : Juliet Red/Green
Quantity
Delivery Address
Contact number
Remarks

posted by aveo757 @ 11:30 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER