walk on wings, tread in air: Fleur by Mrs Him : JULIET <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Fleur by Mrs Him : JULIET
2014-04-07

Akhirnya mermaid skirt JULIET siap juga.
Lama dah aku plan nak buat ni tapi sebab drawing skirt ni beratuq dalam to do list, jadi ambik mnasa sikit. Baju tak jual ya, baju tu semua aku punya. Orangnya pun tak jual (ko ingat ada orang nak beli kau ke? Puiiiiiii). Skirt je dijual. Kalau ada sesape looking for mermaid skirt dari fabric high quality lycra, JULIET memenuhi citarasa anda. Kauuuuu, ayat aku.

Fabric JULIET ni tak jarang, aku memang purposely pilih yang good grade sebab au taknak letak lining. Panas la pakai lining. Malaysia very hot hot you know. Ada 5 pilihan warna.

Labuh kain : 100cm (kalau labuh, boleh lipat, sebab aku pun lipat)
Pinggang : can fit pinggang 78-90cm. Pinggang kain ni aku sengaja buat bergetak supaya boleh fit that range.Takde cangkuk-cangkuk.
Price : RM95, free postage.


SOLD OUT


SOLD OUT


SOLD OUT


SOLD OUT


SOLD OUT




Name:
Email Address:
Color RM95.00 : Juliet Black/White
RM95.00 : Juliet Yellow/Dark Brown
RM95.00 : Juliet Purple/Turquoise
RM95.00 : Juliet Red/Blue
RM95.00 : Juliet Red/Green
Quantity
Delivery Address
Contact number
Remarks

posted by Diana Ishak @ 11:30 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER